Η Samsung αποκαλύπτει την πρώτη έγχρωμη E-Paper τηλεόραση

Samsung e-paper, Η Samsung αποκαλύπτει την πρώτη έγχρωμη E-Paper τηλεόραση

Κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης InfoComm στο Λας Βέγκας, η Samsung ανακοίνωσε μια έγχρωμη τηλεόραση με Ε-Paper.

Πρόκειται για ένα λειτουργικό πρωτότυπο, αλλά από την όψη του είναι αρκετά κοντά στο στάδιο κυκλοφορίας.. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα έγχρωμο πάνελ οθόνης e-ink που έχει σχεδιαστεί για την προβολή διαφημίσεων ή PSA σε γραφεία, εμπορικά κέντρα, καταστήματα λιανικής ή ακόμα και σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους.

Είναι μια τηλεόραση 32 ιντσών με ανάλυση QHD που μπορεί να εμφανίσει έως και 60.000 χρώματα. Έχει επίσης πάχος μόλις 17,9 χιλιοστά και ζυγίζει 2,9 κιλά χωρίς την μπαταρία.

Η ίδια η οθόνη δεν καταναλώνει ενέργεια όταν εμφανίζει μια στατική εικόνα αλλά χρειάζεται ρεύμα όταν αλλάζει το περιεχόμενο που προβάλλει στην οθόνη.

Μπορεί να το κάνει προμηθεύοντας προεγκατεστημένο περιεχόμενο στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο των 8 GB, αλλά μπορεί επίσης να συνδεθεί μέσω Bluetooth, Wi-FI και 2x υποδοχών USB-C. Το πλαίσιο γύρω από την τηλεόραση μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα και είναι συμβατό με βάσεις τοίχου VESA 200 x 200.

Η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την τηλεόραση με μια αποκλειστική εφαρμογή που μπορεί εύκολα να διαχειριστεί το περιεχόμενο στην οθόνη.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bart

άρα δεν μιλάμε για τηλεόραση. άλλα για μονιτορ επαγγελματικής χρήσης που προορίζεται για καταστήματα κ.α. για διαφημιστικούς σκοπούς

Αγγελος Βαλώζος

στην αρχη νομιζα πως ήταν φάρσα της samsung αλλά μετά κατάλαβα οτι ειναι αληθεια. Μοιαζει σαν χαρτι αλλα με καναλια, εφαρμογες κ.α. Θα τρελαθώ στην κυκλοφορία στα μεγαλα καταστηματα στο τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Μόνο αυτό θα λάβει αναβάθμιση κάμερας – Τα S25 και S25+ θα διατηρήσουν το ίδιο υλικό

H κορυφαία σειρά Galaxy S25 της Samsung θα κυκλοφορήσει σε περισσότερο από έξι μήνες αλλά τα leak ήδη έχουν πάρει φωτιά.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6: Πρωταγωνιστεί σε ένα νέο hands-on βίντεο

Απέχουμε λιγότερο από έναν μήνα από την επίσημη αποκάλυψη των Galaxy Z Fold6 και Z Flip6 στις 10 Ιουλίου και τώρα το βλέπουμε ένα hands-on βίντεο.

Smartphones Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold 6: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές του αναδιπλούμενου

Mια σχεδόν πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και προδιαγραφών του Samsung Galaxy Z Fold 6 υποτίθεται ότι αποκαλύφθηκε από το Smartprix.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25: Διέρρευσε η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του επερχόμενου Galaxy S25 της Samsung διέρρευσε σήμερα και θα είναι ίδια με αυτή του προκατόχου του.