Samsung ATIV S, Το επίσημο hands-on video

Το Samsung ATIV S ήταν το πρώτο Windows Phone 8 smartphone που ανακοινώθηκε όμως θα είναι το τελευταίο που θα κυκλοφορήσει (το περιμένουμε κάπου εκεί στις αρχές του χρόνου). Όσοι βιάζεστε να δείτε σε δράση την οθόνη 4.8 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED, μπορείτε να το κάνετε άμεσα παρακολουθώντας το παρακάτω επίσημο hands-on video από τη Samsung.

Samsung ATIV S πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, Samsung ATIV S, Το επίσημο hands-on video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
LEFTKOYL

Αντε με το καλό!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μηπως ξερει καποιος αυτο το kid’s corner που λεει στο 02:55 υπαρχει και στα windows 8 του pc?

Conx

Εχει το πιο ωραιο design πιστεύω από τα wp8 και με super amoled σίγουρα θα φαίνεται τέλειο πάνω σε wp os. Εχω μείνει από τα wp κρίμα που αγόρασα android πριν κανά 6μηνο και τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω για προφανείς λόγους.

GiannisMix

Τα office πρεπει να φυσανε σε τετοιες ιντσες! Εδω στις 3,7-3,8 και χαιρομαι να το δουλευω! Με το καλο!

Θανασης

Πολύ ωραίο κινητό αλλά δεν δένει σαν εμφάνιση με τα windows phone. Τα κινητά με windows phone χρειάζονται χρώμα για να δέσουν με το λειτουργικό σύστημα, το κινητό θα ταν πολύ ωραίο με ενα καθαρό, στυλ nexus android OS.

nikmour

Νομίζω ότι είναι η καλύτερη αγορά όσο αφορά τα wp8. Ποιο business looking από όλα τα άλλα. Δεννομίζω ότι τα wp8 πρέπει να είναι γεμάτα χρώματα κτλ. Άλλωστε και nokia και htc, τα ματ μαύρα χρώματα θα έβλεπα.

Πέτρος Π

Ο ορισμός της “παντόφλας”… Σε σχέση με τα WP της Nokia, και ειδικά της HTC, φαίνεται πραγματικά κακάσχημο… Νομίζω οτι η Samsung είναι τελείως εκτός κλίματος windows phones με αυτό το τελείως συντηρητικό και παλιομοδίτικο design… Ενώ δηλαδή τα HTC 8X και 8S σε προκαλούν κατευθείαν να τα περιεργαστείς και να τα εξερευνήσεις, το συγκεκριμένο φαίνεται απλά σαν ένα κοινό android τηλέφωνο με διαφορετικό background… Κατα τη γνώμη μου θα είναι τελείως εκτός συναγωνισμού, και δεν νομίζω οτι η WP κοινότητα θα έχανε κάτι εάν δεν κυκλοφορούσε και καθόλου!

Manos Unstable

Πέτρο έτσι μοίρασε πόνο.. χαχα 🙂

Apostolos

Πολυ ομορφο κινητο. Σιγουρα θα το προτιμουσα απο τα υπολοιπα πολυχρωμα του ιδιου λειτουργικου. Το μεγεθος της οθονης του σιγουρα θα το κανει ανετο για χρηση για πολλες εφαρμογες.

Πέτρος Π

Χαχα, απλά τη γνώμη μου λέω, δεν μοιράζω πόνο! Δεν συμφωνείτε οτι είναι τελείως εκτός κλίματος με το design αυτό? Απορώ πως την άφησε η Microsoft να βγάλει αυτή τη γκουμούτσα!!

tolkιen

Το ποιο ωραιο ειναι το Nokia Lumia 920 που αγορασα. χααχ. Παντως ο Πετρος εχει δικιο. Ειναι Τρομερα εκτος κλιματος το Samsung.

antonis

παιδάκια δεν είμαστε όλοι 13 χρονών.Υπάρχει και κόσμος που θέλει σοβαρές συσκευές και όχι πολύχρωμα παιχνιδάκια.
ο καθένας αγοράζει ότι του αρέσει.

nikolas05

πρωτο το μεσαιο κουμπι με χαλασε τρομερα! (πλαστικο ρε παιδες? κουμπι??? ημαρτον) χρωμα δεν εχει εντελως οτι να ναι. και τριτον μου ειναι εντελως αδιαφορο!

Ζαφείρης

Σορυ κιολας αλλα πού υστερει του ανταγωνισμου και δε θα επρεπε να κυκλοφορησει κιολας? Σκεφτομαστε λιγο πριν μιλησουμε.Επειδη σε μερικους αρεσουν τα νοκια και τα htc που βγαινουν σε ολα τα χρωματα του ουρανιου τοξου δε σημαινει οτι ειναι καλυτερα.Το ativ εχει σοβαρο επαγγελματικο design,μεγαλη οθονη,ειναι ελαφρυ,με τη μεγαλυτερη μπαταρια και παιρνει και sd καρτες.Για μενα ειναι το πληρεστερο στην αγορα απλα η samsung δεν πολυασχολειται να το προωθησει.

nikolas05

Ζαφειρη εμας μας αρεσουν τα χρωματα του ουρανιου τοξου.

nikolas05

*και σε αυτό η samusng υστερεί….

Ζαφείρης

Νικολα δικαιωμα σου να σε αρεσουν τα πολλα χρωματα.Δεν ειπα το αντιθετο.Αλλα δικαιωμα μου και μενα να μ αρεσει το σοβαρο design.Οποτε δε δεχομαι φρασεις του τυπου “δεν εχει λογο υπαρξης το συγκεκριμενο κινητο” και αλλα τετοια.

nikolas05

Είπα εγώ ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης? Απλά είναι εντελώς αδιάφορο για εμένα. Μην λέμε ότι θέλουμε :-)))))

Ζαφείρης

Οχι εσυ ρε παληκαρι ενας αλλος πιο πανω λεει κατι παρομοιο.Δεν πηγαινε για σενα η φραση

pascal

Οχι και αδιαφορο ρε παιδια..με την ιδια λογικη και το s3 που του φερνει ειναι και αυτο αδιαφορο….

kotsios1998

παιδια εγω πιστευω απλα οτι σας αρεσει μονο και μονο επειδη ειναι SAMSUNG το κινητο….
δηλαδη πραγματικα σας αρεσει αυτο το εξωτερικο?
ειδικα αυτο το home button τ ειναι για τα σκουπιδια, πολυ ασχημο
ανοιξτε τα ματια σας
τα νεα lumia κ τα 8x και 8s της htc ειναι πολυ πιο ομορφα

kotsios1998

αα και δεν μιαλω καθολου για το χρωμα
αυτο ειναι γουστο του καθενοσ μας

pascal

Παιδια εγω θα επιμεινω οτι απο εμφανιση ειναι μια χαρα .Η αληθεια ειναι οτι το 920 φαινεται πιο ομορφο αλλα παιδια πιστεψτε με αυτο το βαρος 180+γρ. στην καθημερινοτητα θα σας κουρασει.απο προσωπικη εμπειρια.το ιδιο βαρος ειχε το HTC EVO 3D που ειχα και δεν το παλεψα πανω απο 3μηνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.