Πέμπτη
10/12/2009

Samsung Bada, Το βίντεο με τις αναμενόμενες εφαρμογές

Samsung Bada ονομάζεται το νέο λειτουργικό σύστημα που αναπτύσει η Samsung και αναμένεται να το ενσωματώσει σε κάποια μοντέλα κινητών μέσα στο 2010. Το Bada βασίζεται στο Linux και φαίνεται ότι θα είναι ένα από τα δύο λειτουργικά, μαζί με τα Windows Mobile, που θα στηρίξει η εταιρεία την επόμενη χρονιά.

Παρακολουθήστε το βίντεο από την επίσημη παρουσίαση του Samsung Bada την περασμένη Τρίτη στο Λονδίνο.

samsung bada live

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

6 Σχόλια

 1. Ο/Η Πίτσιλλος λέει:

  η κάθε εταιρεία πλέον δημιουργά το δικο τους λειτουργικο και καλά κάνουν αφου ο ανταγωνισμός θα είναι ακόμη ποιο έντονος !

  1) mac os
  2) Winmo
  3) Maemo
  4) Symbian
  5) Bada Os
  6) Android

 2. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Πόλεμος το 2010!
  Let the games begin!!!

 3. Ο/Η Spyroscesarsc λέει:

  ‘Οπως έχουν τα πράγματα, βλέπω Win.mo και symbian να βουλιάζουν…
  Αν η SΑMSUNG καταφέρει μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια να ρίξει από τον θρόνο της τη ΝΟΚΙΑ, τα Bada OS θα είναι ότι είναι τώρα και λίγο παλιότερα τα symbian…

 4. Ο/Η Πίτσιλλος λέει:

  εγώ αντιθέτος το WinMo το βλέπω να ανακάμπτει και να βγαίνει απο το βάλτο χάρις στην HTC και μόνο που κακά τα ψέματα ανάστησε το γαμ%$@νο λειτουργικο… Για το Symbian το βλέπω να μετανσάρκωνετε σε Maemo αν και υπάρχει η πιθανότητα η nokia να το κρατήσει για λίγα ακόμα χρόνια γιατι έχει σταθερό κοινό (όπως και το WinMo)

 5. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Παιδιά εγώ βλέπω να παίζουν κανονικά τα WinMo, Symbian μακάρι να αναβαθμιστούν, ενώ σε ότι αφορά το Android σίγουρα θα βγούν αρκετές νέες συσκευές αλλά διαβάζω σε έρευνες ότι δεν συνεχίζει το buzz όπως όταν είχε πρωτοανακοινωθεί.

  Bada, Maemo και ότι άλλο σε Linuxοειδές θα προχωρήσει αλλά σε ναυαρχίδες κινητά, ακριβά.

 6. Ο/Η Rightman λέει:

  Bada, Maemo, Android παρατηρώ ακριβώς αυτό. Οτι τα βάζουν μόνο σε συσκευές με οθόνη αφής. Θα τα ήθελα και σε slide κινητά.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.