Samsung Bixby: Διαθέσιμη σε πάνω από 200 χώρες

Διαθέσιμη σε πάνω από 200 χώρες θα είναι στο εξής η Bixby, η φωνητική βοηθός της Samsung. Βέβαια, ακόμη η Bixby μιλάει μόνο αγγλικά και Κορεάτικα. Επίσης, η Samsung προειδοποίησε ότι η Bixby δεν αναγνωρίζει τοπικές διαλέκτους, περίεργες προφορές και εκφράσεις.

Για την ακρίβεια η Samsung ανέφερε: “Η κατανόηση της φυσικής γλώσσας επιτρέπει στην Bixby να βελτιώνει διαρκώς τις δυνατότητές της να κατανοεί τις τοπικές διαλέκτους. Αλλά επειδή η Bixby μαθαίνει τους όρους που χρησιμοποιούνται πιο συχνά με μεγαλύτερη ταχύτητα, θα της πάρει περισσότερο χρόνο να κατανοήσει πλήρως τοπικές διαλέκτους που χρησιμοποιούνται λιγότερο συχνά”.

Αυτή τη στιγμή η Bixby είναι διαθέσιμη μόνο για τις συσκευές Galaxy S8 και S8+. Για να την ενεργοποιήσετε, κρατήστε πατημένο το ειδικό πλήκτρο και πείτε “Hi, Bixby”.

Samsung Bixby λανσάρισμα, Samsung Bixby: Διαθέσιμη σε πάνω από 200 χώρες

Με τη λειτουργία Quick Commands (Γρήγορες Εντολές) μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας φωνητικές εντολές. Για παράδειγμα, όταν θα λέτε “Good night”, η Bixby θα ενεργοποιεί την αθόρυβη λειτουργία και θα ρυθμίζει το συνηθισμένο ξυπνητήρι σας.
Επίσης, μπορεί να καταλάβει και εντολές που συσχετίζονται με άλλες εφαρμογές για παράδειγμα: “Στείλε την εικόνα που μόλις τράβηξα στη μαμά”.

Η Samsung ανέφερε ότι χάρη στην τεχνολογία Deep Learning technology, που διαθέτει, σταδιακά η Bixby θα βελτιωθεί με το πέρασμα του χρόνου, προκειμένου να αναγνωρίζει τις προσωπικές σας προτιμήσεις καθώς και τον τρόπο ομιλίας σας.

Ακόμη, ανέφερε ότι σχεδιάζει να επεκτείνει τις φωνητικές της δυνατότητες και σε άλλες χώρες, με περισσότερες γλώσσες, συσκευές, λειτουργίες και εφαρμογές τρίτων στο μέλλον.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

ξέρουμε που μπορούμε να μάθουμε Κορεάτικα;;; αλλά Κορεάτικα της πόλης όχι του χωριού ώστε να τα καταλαβαίνει αυτή η χρήσιμη ψηφιακή βοηθός.. χαχαχαχα!!!!!!

Max91

Καλό αλλά δυστυχώς ελληνική γλώσσα δεν πρόκειται να δούμε τουλάχιστον για τα επόμενα 5 χρόνια και αν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.