Samsung Chromebook 4: Με Intel Celeron N4000, 6GB RAM και τιμή 230 δολάρια

Samsung Chromebook 4, Samsung Chromebook 4: Με Intel Celeron N4000, 6GB RAM και τιμή 230 δολάρια

Η Samsung ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που διέθεσαν στην αγορά chromebooks. Το τελευταίο μοντέλο της εταιρείας κυκλοφόρησε σχεδόν τέσσερα χρόνια πριν. Ωστόσο, η κατασκευάστρια μόλις παρουσίασε τα Samsung Chromebook 4 και 4+.

Samsung Chromebook 4, Samsung Chromebook 4: Με Intel Celeron N4000, 6GB RAM και τιμή 230 δολάρια

Το Samsung Chromebook 4 είναι η οικονομική έκδοση της σειράς και έρχεται με 11,6 ιντσών LED οθόνη και ανάλυση 1.366×768 pixels. Στο εσωτερικό του chromebook θα βρουμε τον διπύρηνο Intel Celeron N4000 (τον οποίο χρησιμοποιούν αρκετά chromebooks όπως το Lenovo C340-11) χρονισμένο στα 1.10GHz, 4GB ή 6GB μνήμη LPDDR4 RAM και 32GB ή 64GB eMMC αποθηκευτικό χώρο.

Σε επίπεδο συνδεσιμότητας, το Chromebook 4 διαθέτει WiFi 5, Bluetooth, θύρα USB type-C, θύρα USB type-A, αναγνώστη microSD και θύρα ακουστικών. Η τιμή του ξεκινάει από τα $229,99 και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το chromebook έχει μπαταρία με έως 12,5 ώρες αυτονομία.

Samsung Chromebook 4, Samsung Chromebook 4: Με Intel Celeron N4000, 6GB RAM και τιμή 230 δολάρια

Το ακριβό μοντέλο της σειράς είναι το Samsung Chromebook 4+, το οποίο έχει κατά κύριο λόγο τα ίδια χαρακτηριστικά με το βασικό. Η κύρια διαφορά των δύο chromebooks είναι ότι το 4+ έχει 15,6 ιντσών LED οθόνη με ανάλυση 1920×1080 pixels. Επίσης, το Chromebook 4+ διαθέτει δύο θύρες USB type-C και η τιμή του ξεκινάει στα $299.99.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Greg

Τα 6GB Ram σε έναν επεξεργαστή που με το ζόρι μπορεί κάνει μια απλή περιήγηση στο ίντερνετ για να διαβάσεις Αθλητικά, ειδήσεις και Techblog δεν μπορώ να καταλάβω σε τι χρησιμεύουν, μάλλον είναι το τυράκι για να πέσεις στην φάκα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.