Samsung: Ετοιμάζει clamshell με Exynos 8890

Η Samsung φαίνεται πως δεν θέλει να αποχωριστεί τα clamshells και ετοιμάζει τον διάδοχο της περσινής ναυαρχίδας στην συγκεκριμένη κατηγορία, Samsung W2016. Πρόκειται για το SM-W2017 που θα έρθει για την αγορά της Κίνας με high-end χαρακτηριστικά.

Το Samsung SM-W2017, έχει κωδική ονομασία “Veyron” και αναμένεται με επεξεργαστή Exynos 8890, που θα αντικαταστήσει τον περσινό Exynos 7420. Από τεχνικά χαρακτηριστικά δεν γνωρίζουμε πολλά, αλλά πολύ πιθανό να δούμε κάμερα δανεισμένη από το Samsung Galaxy S7 στα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, ίδια οθόνη 3.9 ιντσών Super AMOLED.

Σε θέμα design, φημολογείται ότι θα έχει μέταλλο και γυαλί και η κυκλοφορία μπορεί να γίνει Νοέμβριο.

samsung clamshell, Samsung: Ετοιμάζει clamshell με Exynos 8890

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

μπααα όχι, αδιάφορο για πάρα πολύ κόσμο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S23 FE: Φήμες ότι θα φτάσει πριν από τα Galaxy Z Flip 5 και Fold 5

Leakster του Twitter, ο Tech_Reve, κοινοποίησε πως οι πωλήσεις της σειράς Galaxy S23 της Samsung παρουσίασαν σημαντική μείωση αυτόν τον μήνα.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch6 Classic: Renders δείχνουν την επιστροφή της περιστρεφόμενης στεφάνης

Οι φήμες θέλουν να επιστρέφει φέτος η περιστρεφόμενη στεφάνη στο Samsung Galaxy Watch6 Classic κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα renders.

Gear Samsung

Samsung: Αποκαλύπτει ένα rollable πάνελ OLED 12,4″

Κατά τη διάρκεια τoυ Display Week στο Λος Άντζελες, η Samsung παρουσίασε ένα πάνελ OLED 12,4 ιντσών με δυνατότητα κύλισης.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra: Renders αποκαλύπτουν τον βασικό σχεδιασμό

Η σειρά Galaxy Tab S9 της Samsung φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί μαζί με τα Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5 και Watch 6 στα τέλη Ιουλίου.