Σύμφωνα με πληροφορίες από την αλυσίδα εφοδιασμού της Samsung στην Ταϊβάν, για το τρίτο τρίμηνο του έτους η Samsung μείωσε κατά 25% τις παραγγελίες που αφορούν στα κομμάτια του Samsung Galaxy S5. Οι πηγές λένε ότι η Samsung δείχνει συγκρατημένη λόγω της κυκλοφορίας του iPhone 6 που αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο φθινόπωρο. Για το […]
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αλυσίδα εφοδιασμού της Samsung στην Ταϊβάν, για το τρίτο τρίμηνο του έτους η Samsung μείωσε κατά 25% τις παραγγελίες που αφορούν στα κομμάτια του Samsung Galaxy S5. Οι πηγές λένε ότι η Samsung δείχνει συγκρατημένη λόγω της κυκλοφορίας του iPhone 6 που αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο φθινόπωρο.
Για το δεύτερο τρίμηνο του 2014 η Samsung παρήγγειλε 21 εκατομμύρια κομμάτια για την νέα της ναυαρχίδα ενώ τώρα ο αριθμός φέρεται να έπεσε στα 15 εκατομμύρια. Επίσης, κόβει και την παραγωγή του Samsung Galaxy S4. Για το δεύτερο τρίμηνο η παραγγελία ήταν στα 6 εκατομμύρια ενώ για το τρίτο τρίμηνο πέφτει στα 5 εκατομμύρια.
Ωστόσο, οι περικοπές στην παραγωγή μάλλον δεν οφείλονται μόνο στην έλευση ενός μεγαλύτερου iPhone αλλά να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν και οι φήμες ότι έρχεται το Samsung Galaxy S5 Prime ή αλλιώς Samsung Galaxy F. Είναι δηλαδή μια premium έκδοση της ναυαρχίδας με οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1440 x 2560, quad-core Snapdragon 805 CPU, 3GB RAM και 16MP κάμερα με OIS. Φυσικά και η κατασκευή αλλάζει καθώς το πλαστικό αντικαθίσταται από μέταλλο.
Πέρα από το iPhone όμως το Samsung Galaxy S5 έχει ανταγωνισμό από το HTC One M8 και το LG G3 έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Κορέα και τα πηγαίνει πολύ καλά σε πωλήσεις, αναμένεται σύντομα στις υπόλοιπες αγορές.
Το Samsung Galaxy Enhance-X είναι δωρεάν εφαρμογή AI για Galaxy phones και προσφέρει εύκολο photo editing, βελτίωση φωτισμού, HDR, portrait effect, διόρθωση blur και upscale ανάλυσης.
Το Samsung Galaxy A27 5G εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 6 Gen 3, 6GB RAM και Android 16. Δείτε τι δείχνουν οι πρώτες επιδόσεις και τι να περιμένουμε.
Η Samsung φέρνει την υπηρεσία Premium+ στην Ελλάδα για Galaxy Z, Galaxy S26 και τηλεοράσεις άνω των 98 ιντσών, με fast track υποστήριξη και προτεραιότητα στο service.
Η Samsung επιταχύνει την τεχνολογία silicon photonics και στοχεύει σε πλήρη ενσωμάτωση με AI chips έως το 2028, με νέο roadmap που φτάνει μέχρι AI XPU συστήματα το 2029.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου