Samsung: Διέγραψε τα διαφημιστικά βίντεο που σχετίζονταν με την απουσία της θύρας ακουστικών

Στο παρελθόν έχουμε δει αρκετές εταιρείες, όπως η Google, η Samsung, η Huawei και η Xiaomi, να κοροϊδεύουν με poster και διαφημίσεις η μία την άλλη. Επιπλέον, το μέτωπο ενάντια στην Apple καλά κρατεί. Βέβαια, όλα αυτά αποτελούν μέρος του ανταγωνισμού των εταιρειών, οι οποίες προσπαθούν να εκθειάσουν τα προϊόντα τους έναντι αυτών που προσφέρουν οι αντίπαλοι τους.

Τον Νοέμβριο του 2017 η Samsung είχε κυκλοφορήσει μία διαφήμιση με όνομα Growing Up. Στη συγκεκριμένη διαφήμιση η εταιρεία κορόιδευε την Apple για την απουσία της θύρας ακουστικών στο iPhone X, το notch και την έλλειψη ασύρματης φόρτισης.

Πέρα από τη διαφήμιση Growing Up, η εταιρεία κυκλοφόρησε και άλλες διαφημίσεις οι οποίες σχολίαζαν αρνητικά τα dongles του iPhone. Μία από αυτές ήταν η Ingenious που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2018. Η διαφήμιση αυτή στόχευε τις LTE ταχύτητες των iPhone, για μία ακόμη φορά την έλλειψη της θύρας ακουστικών και την αναγκαία χρήση dongles.

Samsung, Samsung: Διέγραψε τα διαφημιστικά βίντεο που σχετίζονταν με την απουσία της θύρας ακουστικών

Κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα και την επίσημη παρουσίαση των Samsung Galaxy Note 10. Τα νέα flagships της εταιρείας προσφέρουν ένα σωρό εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, αλλά δεν έχουν θύρα ακουστικών.

Φαίνεται ότι η Samsung ήθελε να εξαφανίσει από προσώπου γης τις παραπάνω διαφημίσεις. Το Business Insider ανακάλυψε ότι η εταιρεία κατέβασε τις διαφημίσεις από τα κανάλια της στο YouTube και αποδέχθηκε την έλλειψη της θύρας ακουστικών και τη χρήση dongles.

Η ιστοσελίδα κατάφερε να εντοπίσει ένα κανάλι της εταιρείας το οποίο διατηρεί ακόμη μία από τις διαφημίσεις. Αυτό είναι το κανάλι της Samsung Μαλαισίας, στο οποίο ανήκει και το βίντεο στην κορυφή του άρθρου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας

όσοι εχουμε samsung θα πρεπει να ντρεπομαστε.

Γιωργος

Δεν μπορω να ακουω αθλιοτητες. Εισαι τραγικος απλα. Δηλωνω υπερηφανος χρηστης της Samsung εχοντας την καλυτερη εμπειρια σε σχεση με αλλες εταιριες

Ευάγγελος

Τότε δεν έχεις χρησιμοποιήσει ναυαρχίδα της Xiaomi που κοστίζει σχεδόν το 1/3 και κάνει τα ίδια πράγματα

Γιωργος

Αυτο πιστευεις εσυ. Η Samsung δινει τα καλυτερα χαρακτηριστηκα σε smartphone με σταθερο ui και φυσικα πολυ πιο ομορφο σε σχεση με αλλες εταιριες κ

Kosman

Don’t believe the hype… Όποιος πληρώνει 1000άκο είναι πρόβατο και ποτέ δε θα το παραδεχτεί.

Sent from my iPhone X

Ιωάννης jb

Υπερήφανος χρήστης Samsung χαχαχα!!!!
Νασαι καλά ρε φίλε καιρό είχα να γελάσω έτσι…
Μα πόσο τραγική μπορεί να είναι αυτή η εταιρία!
Κοροϊδεύει τους άλλους γι αυτά που κάνουν και μετά από ένα χρόνο τα κάνει και η ίδια..
Δεν είναι η πρώτη φορά, το έχει κάνει κ άλλες φορές..
Είχε διαφήμιση που για να προωθήσει το s4 έμμεσα υπονομεύει-κοροϊδεύει την αδιαβροχοποιηση του Xperia z!
Την επόμενη χρονιά το s5 το έκανε αδιάβροχο!
Βγάζει το s5 και πάλι έμμεσα με διαφήμιση Κοροϊδεύει την ποιότητα υλικών των ανταγωνιστών..
Τον επόμενο χρόνο βάζει ποιότητα στο s6 κ ξεχνάει πάλι αυτά που έλεγε…

Na78

Τραγικός όπως πάντα. Ένα χρόνο μετά λέει. Αν θες να ξέρεις η Sammy είναι η μόνη που κράτησε το Jack για τόσο καιρό ενώ όλες οι άλλες το έβγαλαν με το που το έβγαλε η Apple. Κι αυτό που λες για την αδιάβροχοποιηση ας μη θυμηθούμε την πατάτα της Sony για το θέμα αυτό η οποία περηφανευοταν για την αδιάβροχοποιηση και όταν έκαναν παράπονα χιλιάδες χρήστες ότι τους χάλασε το κινητό βάζοντας το στο νερό εκείνη είπε απλά “εμείς δεν είπαμε να το βυθιζετε”. Καλά έκανε και το υπονομεύε γιατί εκείνη τελικά έβαλε πολύ καλύτερη αδιάβροχοποιηση

Sirens call my name

Καλημέρα! Samsung s8 και μετά το τελευταίο update σε android pie, τέλος και η μπαταρία(Ούτε 8ωρο)…Καμία προσπάθεια για καινούριο update και βελτιωση μπαταριας …Αγορασμενο στα 700 € …ευχαριστω…

Xarisgru

Συμπάσχων εδώ. Αρκετό battery draining! Περιττό να πω ότι night mode κλπ ειναι παραμύθια που δεν σώζουν ούτε λίγο την μπαταρία. Με δεδομένα ανοιχτά η μπαταρία ξεφτιλίζεται στο άψε σβήσε. Ά ρε sammy

Sirens call my name

Καλημέρα! Samsung s8 και μετά το τελευταίο update σε android pie, τέλος και η μπαταρία(Ούτε 8ωρο)…Καμία προσπάθεια για καινούριο update και βελτιωση μπαταριας …Αγορασμενο στα 700 € …ευχαριστω…

Ιωάννης jb

Με αποκαλεί τραγικό, του απαντάω και μου το διαγράφετε.. Ωραίοι είστε

Κώστας Βλαχάκης

Δεν μπορούμε να κάνουμε τους τροχονόμους. Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι. Φροντίστε και μόνοι σας να καταλαβαίνετε πως πρέπει να μιλάτε και να συζητάτε.

Δεν κάθομαι εγώ να διαβάζω αναλυτικά τις συζητήσεις. Ότι σχόλιο βλέπω με προσβολές η βρισιές απλά το σβήνω. Αν κάποιο ξεφεύγει μπορεί να τύχει. Έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε όχι να κάνουμε την νταντά σε ενήλικες.

Πρώτος εσύ απομόνωσε ότι δεν σου αρέσει και μην το συνεχίζεις.

Aristoteles

1249, δεν τα λες και πολλα για note 10+ Και σιγά το πρόβλημα για τα ακουστικά, 2019 έχουμε, τέλος τα καλώδια.
Φύγαμε για first day παραλαβή, και αν δεν μας αρέσει; δεν έγινε και κατι, τέλος του χρόνου έχουμε και mate 10 pro Και καπάκι το νέο S..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.