Samsung: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει smartphone με τρεις οθόνες

Samsung, Samsung: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει smartphone με τρεις οθόνες

Βρισκόμαστε σε μία περίοδο αλλαγής για τα smartphones αφού τα foldables έχουν αρχίσει σταδιακά να γίνονται πραγματικότητα και οι εταιρείες πειραματίζονται με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Η Samsung είναι μία από αυτές και τους τελευταίους μήνες έχουμε δει αρκετά περίεργα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα οποία έχει καταθέσει η εταιρεία.

Το LetsGoDigital ανακάλυψε ένα ακόμη δίπλωμα το οποίο αφορά ένα smartphone με τρεις οθόνες, που είναι τοποθετημένες η μία πάνω στην άλλη. Το δίπλωμα καταχωρήθηκε πέρυσι τον Αύγουστο.

Samsung, Samsung: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει smartphone με τρεις οθόνες

Σύμφωνα με τα σκίτσα και τα renders η μεσαία οθόνη έχει μία μεταλλική ράβδο η οποία συγκρατεί όλα τα κομμάτια της συσκευής. Φαίνεται ότι ο χρήστης μπορεί να περιστρέψει την κάθε οθόνη ξεχωριστά και σε διαφορετική γωνία.

Πέρα από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό η κάθε οθόνη είναι ιδιαίτερα λεπτή και το κενό μεταξύ τους είναι συμμετρικό. Ο όλος σχεδιασμός γεννά ερωτήματα για το που θα είναι τοποθετημένο το hardware.

Samsung, Samsung: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει smartphone με τρεις οθόνες

Στα σκίτσα δεν υπάρχουν ορατά κουμπιά ή κάμερες και οι οθόνες δεν έχουν πλευρικά bezels. Αντ’ αυτού έχουν ένα τεράστιο στρογγυλό chin και μεγάλο forehead. Επιπλέον, η πίσω πλευρά της συσκευής είναι πλήρως επίπεδη χωρίς κάποιο module κάμερας να εξέχει.

Συνήθως λέμε ότι εφόσον πρόκειται για ένα απλό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ίσως η συσκευή δεν δει το φως της ημέρας. Στην προκειμένη περίπτωση η πιθανότητα να κυκλοφορήσει τη συσκευή η Samsung είναι σχεδόν μηδενική, διότι έχει περάσει πολύς καιρός και η πατέντα δεν έχει λάβει ακόμα έγκριση.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

μακάρι να το είχε κυκλοφορήσει τώρα με τον καύσωνα, μια χαρά για να κάνεις αέρα την ώρα που είσαι σε βιντεοκλήση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.