Η Samsung Electronics Hellas συνεχίζει την ανοδική πορεία στην ελληνική αγορά tablet και κρατά ηγετική θέση και το α’ τρίμηνο του 2022 σύμφωνα με έρευνα της GfK.
Η Samsung Electronics Hellas συνεχίζει την ανοδική πορεία στην ελληνική αγορά tablet, όπως αποτυπώνεται στα αποτελέσματα της έρευνας της GfK για το πρώτο τρίμηνο του 2022. Συγκεκριμένα το μερίδιο αγοράς της εταιρείας σημείωσε άνοδο 8,7 μονάδες σε αξία και 8,8 μονάδες σε τεμάχια σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2021 (Ιανουάριος – Μάρτιος 2021). Επιπλέον, τον Μάρτιο του 2022 η εταιρεία κέρδισε την εμπιστοσύνη του ελληνικού αγοραστικού κοινού και στην premium κατηγορία των tablet.
Η δημοτικότητα της σειράς Samsung Galaxy Tab S8 που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους και της πιο πρόσφατης σειράς, Samsung Galaxy Tab A8 επέτρεψε στη Samsung Electronics Hellas να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στην ελληνική αγορά των tablet, σημειώνοντας μερίδιο αγοράς που ανέρχεται σε 39,5% σε αξία και 35,5% σε τεμάχια αντίστοιχα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας της GfK για το σύνολο του 2021, οι παραπάνω δείκτες ήταν 34,6% και 33,7% αντίστοιχα.
«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που τα Samsung tablet έχουν πλέον εδραιωθεί στην προτίμηση του ελληνικού αγοραστικού κοινού. Η Samsung είναι μια εταιρεία που επενδύει διαρκώς στην καινοτομία και την πρόοδο και στόχο έχει να παρέχει προϊόντα τεχνολογίας που βελτιώνουν τις ζωές των ανθρώπων. Oι σειρές tablet, Samsung Galaxy Tab S και A ενσωματώνουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται κάποιος που θέλει να συνδυάσει την παραγωγικότητα και την ψυχαγωγία σε μία συσκευή», σχολίασε ο Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας στη Samsung Electronics Hellas σε Ελλάδα και Κύπρο.
Υπενθυμίζεται ότι η δημοφιλής σειρά Samsung Galaxy Tab S8 διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, με ναυαρχίδα το πανίσχυρο Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, που ενσωματώνει την πιο ζωντανή AMOLED οθόνη 14,6” όλων των εποχών στη συγκεκριμένη κατηγορία, με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra αποτελεί το πρώτο της σειράς Samsung Galaxy Tab που είναι εξοπλισμένο με κύρια κάμερα 12MP στο μπροστινό μέρος και υπερευρυγώνιο φακό για ακόμη πιο διευρυμένη εμπειρία προβολής, ενώ διαθέτει τη νέα, βελτιωμένη γραφίδα S Pen για μια ξεχωριστή εμπειρία γραφής που μιμείται την αίσθηση του στυλό σε χαρτί. Μάλιστα, σε συνδυασμό με τα τρία μικρόφωνα ακριβείας, η συσκευή εγγυάται μια αναβαθμισμένη οπτικοακουστική εμπειρία κατά τη διεξαγωγή βιντεοκλήσεων ή διαδικτυακών συναντήσεων.
Το Samsung Messages κλείνει οριστικά τον Ιούλιο του 2026. Η Samsung ζητά από τους χρήστες να μεταβούν στο Google Messages για να συνεχίσουν να στέλνουν SMS και RCS χωρίς διακοπή.
Το iPhone 18 Pro έρχεται με μικρότερο Dynamic Island, νέα Siri εφαρμογή και πιθανή επιστροφή του Plus. Δες τι ξέρουμε μέχρι τώρα και αν αξίζει να αναβάλεις την αγορά σου.
Το Samsung Galaxy Enhance-X είναι δωρεάν εφαρμογή AI για Galaxy phones και προσφέρει εύκολο photo editing, βελτίωση φωτισμού, HDR, portrait effect, διόρθωση blur και upscale ανάλυσης.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου