Η Samsung ενεργοποιεί την περιστροφή της home screen στα Galaxy S8, S8+ και Note 8

, Η Samsung ενεργοποιεί την περιστροφή της home screen στα Galaxy S8, S8+ και Note 8

Η Samsung φέρνει άλλη μια αναβάθμιση στο Samsung Experience Launcher με το να επιτρέπει στο χρήστη να έχει ενεργοποιημένη την περιστροφή της home screen στα Galaxy S8, S8+ και Note 8, στοιχείο το οποίο προέρχεται από τα Galaxy S9.

Μετά την προσθήκη της video lock screen στα Galaxy S8, S8+ και Note 8, η Samsung φέρνει άλλο ένα χαρακτηριστικό των Galaxy S9 σε αυτές τις συσκευές. Σε αναβάθμιση που θα φέρει η εταιρεία στον Experience Launcher, θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να περιστρέφουν τη home screen στη συσκευή τους κάθε φορά που την έχουν σε landscape mode.

Με αυτή τη λειτουργία οι χρήστες των μεγάλων συσκευών μπορούν να τις χρησιμοπιούν πιο εύκολα ειδικά κατά την αναπαραγωγή οπτικοακουστικού υλικού, σύνταξη email, περιήγηση στο διαδίκτυο και video games. Το να έχει ο χρήστης τη home screen σε landscape mode, θα μπορεί να περιηγείται σε αυτήν και να επιλέγει τις εφαρμογές που θέλει χωρίς να χρειάζεται να περιστρέφει κάθε φορά τη συσκευή του, με την εμπειρία χρήσης να είναι ομαλή και άμεση.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση φαίνεται πως δεν είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες, κάτι που σημαίνει πως είτε τη δίνει σταδιακά στους χρήστες ή απλά τη στέλνει σε συγκεκριμένους χρήστες για δοκιμή, πριν την κάνει διαθέσιμη σε όλους. Η ρύθμιση αυτή βρίσκεται μέσα στο μενού Settings και Home screen settings, με τη λειτουργία “Portrait mode only” να μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί από τους χρήστες.

, Η Samsung ενεργοποιεί την περιστροφή της home screen στα Galaxy S8, S8+ και Note 8

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Χρειάζεται αυτό σε όλες τις συσκευές
Κάθε φορά που βγαίνεις από μια εφαρμογή γιατί θα πρέπει να γυρίζεις την συσκευή και μετά να την ξανά γυρίσεις και μετά ξανά και ξανά;

Nick

Αν κατάλαβα καλά δηλαδή πρόκειται για κάτι το οποίο θυμάμαι ότι είχα εγώ προσωπικά από το 2015 με αναβάθμιση που είχα πάρει τότε στο τότε τηλέφωνό μου Xperia Z3.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

τραγική οπως παντα η samsung στο s7 δε το χω αυτό το απλο αλλα βασικο feature!

το πιο τραγικο? έχει ερθει νεα ενημερωση γιατι ειμαι ακομα με Android 7.0 και δεν τολμαω να προχωρήσω σε αυτή, φοβουμενος μην η Sammy εχει φροντισει να μου καταστρέψει το κινητό για να παρω πιο νεο

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

παρολα αυτα αν κάποιος με ρωτησει τι κινητό να παρω θα του πω πανε κανε τη καρδια σου πετρα και παρε samsung!

που να τον στρεψω στους μαπες κινεζους που μου κοτσαρανε ολοι notch? ?
η’ σε sony, lg, moto, htc που ναι ολοι ψοφιμια??

Γιώργος Κ.

Παπαροκα κι εγώ Samsung έχω (note 8) και η αναβάθμιση έγινε απροβληματιστα όπως και σε s7 edge φίλου. Όμως είσαι λίγο άδικος για τις άλλες μάρκες. Μπορεί κάλλιστα να πάει κάποιος σε p20, η στο ακόμη πιο vfm mate 10 pro, σε Sony στη σειρά XA2, htc u11/12, one plus 6/5t, xiaomi mi8 και πάει λέγοντας. Γενικά υπάρχουν πάρα πολύ καλές προτάσεις πέραν της Samsung η οποία ακόμη δε λέει να φτιάξει το ui και το software της (το Mate 9 που είχα πριν ήταν πιο snappy από τούτο δω πάρα τα 6 ram του)

Solon

@Παπαροκας tiamat
Η ενημέρωση του Android 7.0 στο S7 είναι η πρώτη που έχω δει από την Samsung που είναι καλύτερη από την αρχική ROM της συσκευής. Πάει σφαίρα και επιπλέον έχει ακόμα καλύτερη αυτονομία! Βάλε τη χωρίς φόβο.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ok solon φιλε δεν σε αμφισβητώ αλλα ειναι να φοβάσαι να κανεις μια ενημέρωση εκει μας έχουν καταντησει οι εταιρείες…

Jimis

Κοντεύω μήνα με το Oreo στο s7 (από 14 Ιούνη) και το κινητό είναι σα να το πήρα τώρα….

Stranger_man

Ρε παπαροκα για πες μας ακριβώς που είναι ψοφιμι το xz 2 premium σε σχέση με το s9? Μην αρχίσεις το παραμύθι με τα bezel, με επιχειρήματα να μας πεις

Stranger_man

Λειτουργία που την έχει η Sony από το z3 και η Samsung την διαφημίζει 3 χρόνια μετά και ο άλλος λέει ψοφιμι τη Sony επειδή έχει bezel, την εταιρεία που δίνει από τις πρώτες αναβαθμισεις. Α και που δεν στέλνει προσωπικές φώτο από εδώ και από εκεί. Τι να πει κανείς 😃😃😃😃😃😃😃😃😃

Pitsi

Ετσι μπράβο δώστε αναβαθμίσεις στο λαό
Εμενα το note8 με εχει αφήσει φουλ ικανοποιημένο και το εχω τιγκαρει σε βαρια παιχνίδια online και ολη μερα γενικά το δουλεύω με διάφορες εφαρμογές
Value for money !!!

Impressive-Instant

Γιατί θα πρέπει να αποτελεί είδηση ένα χαρακτηριστικό που το ξέρουμε εδώ και 3 χρόνια 😉;

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

stranger man μου μιλας για τηλεφωνο ογκολιθο με μπεζελ και βαρος περιπου οσο φορτηγο scania

impressive instant αμα εχεις samsung καθε καλη ειδηση για το λογισμικο της ειναι μεγα γεγονος! ανοιγουν μεχρι και σαμπανιες οι δεινοπαθουντες κατοχοι

μα να δουλευεις landscape το κινητο και καθε φορα που γυρνας home button να σου βγαινουν τα ματια? και να αναγκαζεσαι να κρατησεις ξανα το κινητο ορθιο χωρις να θες??

που ειναι εκει στη samsung στο android 4.0 ice cream ακομα??

AntonisK

Εμένα πάντως την έβγαλε σήμερα την αναβάθμιση !! Αν και την βλέπω αχρείαστη καλός ήρθε.
Καμιά αναβάθμιση στην κάμερα δεν μπορούσε να στείλει???

djfapples

To XZ2 PREMIUM είναι το βαρύ πυροβολικό της SONY για μένα προσωπικά δεν έχει αντίπαλο είτε αφορά την κάμερα είτε τη δουλειά που έχει κάνει η SONY στη γρήγορη κ απροβληματιστη χρήση του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.