Η Samsung επιδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της κάμερας του Galaxy S10

https://youtu.be/f2BL2JV8rpA

Τα Samsung Galaxy S10 και Galaxy S10+ έχουν τρεις πίσω κάμερες οι οποίες συγκεντρώνουν όλα όσα χρειαζόμαστε. Ξεκινάμε με την υψηλής ποιότητας τυπική κάμερα, συνεχίζουμε με τον ευρυγώνιο φακό και ολοκληρώνουμε με έναν τηλεφακό.

Samsung Galaxy S10, Η Samsung επιδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της κάμερας του Galaxy S10

Γενικότερα ο σχεδιασμός ενός flagship είναι μία χρονοβόρα διαδικασία, γι’ αυτό η Samsung δημοσίευσε ένα κείμενο στο οποίο σχολιάζει αναλυτικά την πορεία ανάπτυξης των Galaxy S10 και των καμερών τους.

Ένα από τα σημεία που τόνισε η εταιρεία είναι ότι για να μπορέσει η συσκευή να προσφέρει “κάτι περισσότερο από βελτιωμένη ποιότητα εικόνας”, η ομάδα ανάπτυξης εξόπλισε το Samsung Galaxy S10 με έναν ευρυγώνιο φακό, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη λήψη των απίστευτων φωτογραφιών του smartphone.

Επίσης, η Samsung επισήμανε αρκετές από τις λειτουργίες του ευρυγώνιου φακού, όπως το Live Focus και το Panorama. Σύμφωνα με ένα από τα μέλη της ομάδας σχεδιασμού των καμερών για τα Galaxy S10, τον Sugon Baek, πλέον μπορούμε να τραβήξουμε πανοραμικές φωτογραφίες πιο γρήγορα και πιο εύκολα, εκτελώντας μικρότερη κίνηση. Επιπλέον, το Live Focus θολώνει το φόντο και κάνει το αντικείμενο να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο. Αν και δεν είναι νέο χαρακτηριστικό, τώρα πια είναι διαθέσιμο και κατά τη λήψη φωτογραφιών υπερευρείας-γωνίας.

Samsung Galaxy S10, Η Samsung επιδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της κάμερας του Galaxy S10

Η Samsung καυχήθηκε και για το Super Steady, που είναι μία βελτιωμένη εκδοχή του OIS. Μάλιστα η εταιρεία δημοσίευσε ένα βίντεο συγκρίνοντας τη δυνατότητα αυτή στα Galaxy S9 και Galaxy S10+, ώστε να δείξει τη διαφορά που παρουσιάζει στα δύο μοντέλα. Ένα άλλο μέλος της ομάδας σχεδιασμού των καμερών για τα Galaxy S10, ο Wonseok Song, προτείνει να χρησιμοποιούμε την κανονική λειτουργία της κάμερας σε σκηνές με χαμηλό φωτισμό και το Super Steady μόνο σε σκηνές με έντονο φως και αρκετή κίνηση.

Και επειδή όλοι μιλάνε για AI, η Samsung δεν ήθελε να μείνει έξω από το χορό. Η νέα εφαρμογή της κάμερας αναγνωρίζει έως 30 διαφορετικές κατηγορίες σκηνών και χάρη στην αναβαθμισμένη NPU, το τηλέφωνο βελτιστοποιεί αυτόματα τις εικόνες. Ο Seoyoung Lee, ένα από τα μέλη της ομάδας, είπε ότι κατηγορίες όπως ο σκύλος επικεντρώνονται σε λεπτομέρειες, ενώ κατηγορίες όπως τα παπούτσια και τα είδη ένδυσης φωτίζουν τα χρώματα. Επίσης, το AI χάρη σε μία βάση δεδομένων με πάνω από 100 εκατομμύρια φωτογραφίες, προτείνει τις ιδανικές σκηνές για εμάς.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.