Samsung: Έβγαλε επίσημο βίντεο παρουσίασης για το Galaxy S21 FE 5G

samsung, Samsung: Έβγαλε επίσημο βίντεο παρουσίασης για το Galaxy S21 FE 5G

samsung, Samsung: Έβγαλε επίσημο βίντεο παρουσίασης για το Galaxy S21 FE 5G

Η Samsung προχώρησε πριν από λίγες ημέρες στην ανακοίνωση της συσκευής Galaxy S21 Fan Edition ή FE και, για να το κάνει πιο επίσημο, κυκλοφόρησε ένα βίντεο εξήντα δευτερολέπτων για το smartphone.

Το εν λόγω βίντεο δείχνει τις τέσσερις χρωματικές επιλογές του Galaxy S21 FE, οι οποίες είναι Olive, Graphite, Lavender και White. Το dual-recording σας επιτρέπει να χρησιμοποιείται την πίσω και την μπροστινή κάμερα ταυτόχρονα για να καταγράφετε ένα συμβάν και την αντίδρασή σας την ίδια στιγμή. Μάλιστα, προσφέρει ειδικά σκηνικά και έγχρωμα εφέ.

https://www.youtube.com/watch?v=uJ-KLqo_jNQ&feature=emb_title

Η συσκευή έχει Night Mode που επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες με δυνατότητα προβολής ακόμη και κάτω από σκοτεινές συνθήκες και χωρίς χρήση φλας. Έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και μπαταρία μεγάλης διάρκειας που σας δίνει τη δυνατότητα να παίζεται games όλη την ημέρα και την επόμενη.

Το Galaxy S21 FE διαθέτει οθόνη Dynamic AMOLED 6,4 ιντσών με ανάλυση FHD+, το chipset Snapdragon 888, 6 GB μνήμης και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Οι πίσω κάμερες περιλαμβάνουν μια ευρεία κάμερα 12 MP με διάφραγμα f/1,8 και οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Υπάρχει επίσης μια Ultra-Wide κάμερα 12 MP με διάφραγμα f/2,2 και οπτικό πεδίο 123 μοιρών. Και η κάμερα Telephoto 8MP περιλαμβάνει 30x Space Zoom. Η μπροστινή κάμερα selfie είναι 32 MP.

Η μπαταρία χωρητικότητας 4500 mAh φορτίζει στα 25 W όταν χρησιμοποιείται ενσύρματη πλατφόρμα ή στα 15 W κατά την ασύρματη φόρτιση. Ακόμα, διαθέτει Wireless Power Share. Έτσι, σε περίπτωση που το τηλέφωνο του φίλου σας εξαντλείται από μπαταρία και άφησε τον φορτιστή του στο σπίτι, μπορείτε να στρέψετε την οθόνη του Galaxy S21 FE προς τα κάτω σε ένα τραπέζι και τοποθετείτε την οθόνη του τηλεφώνου του φίλου σας (συμβατή με Qi) προς τα πάνω, ακριβώς πάνω από τη συσκευή σας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.