Samsung: Φέρνει τις δυνατότητες της κάμερας Galaxy S22 στα παλαιότερα S21, S20, Note20 και Z

samsung, Samsung: Φέρνει τις δυνατότητες της κάμερας Galaxy S22 στα παλαιότερα S21, S20, Note20 και Z

Η σειρά Galaxy S22 κυκλοφόρησε με αρκετές βελτιώσεις κάμερας και τώρα η Samsung ανακοίνωσε ότι θα φέρει κάποιες από αυτές σε επιλεγμένες ναυαρχίδες Galaxy S, Note και Z. Η είδηση δημοσιεύτηκε στα φόρουμ της Νότιας Κορέας αφού από εκεί θα ξεκινήσει η ενημέρωση.

Αναλυτικά οι βελτιώσεις και τα μοντέλα που θα τις λάβουν:

Βελτιωμένα νυχτερινά πορτρέτα: σειρά Galaxy S20, σειρά Galaxy S21, σειρά Galaxy Note20, Z Fold 2, Z Fold3. Το «Nightography» της σειράς S22 επιτρέπει την κάμερα τηλεφακού να χρησιμοποιηθεί στη λειτουργία πορτραίτου για νυχτερινή φωτογραφία.

samsung, Samsung: Φέρνει τις δυνατότητες της κάμερας Galaxy S22 στα παλαιότερα S21, S20, Note20 και Z

Βελτιωμένη λειτουργία αυτόματης πλαισίωσης ή προσθήκη της: σειρά Galaxy S21 + S21 FE, Z Flip 4G/5G, Z Fold2, Z Fold3. Η λειτουργία ζουμάρει, ξεζουμάρει και μετατοπίζεται για να κρατήσει έως και 10 άτομα στο κάδρο (που στέκονται σε απόσταση έως και 5 μέτρων). Αυτό υπήρχε στα foldable, αλλά τώρα έχει βελτιωμένη απόδοση, ενώ είναι ένα νέο χαρακτηριστικό για τα μοντέλα S21.

samsung, Samsung: Φέρνει τις δυνατότητες της κάμερας Galaxy S22 στα παλαιότερα S21, S20, Note20 και Z

Βελτιωμένα εφέ για βιντεοκλήσεις: σειρά Galaxy S20 + S20 FE, σειρά Galaxy Note20, σειρά Galaxy S21 + S21 FE, Z Flip 4G/5G, Z Flip3, Z Fold2, Z Fold3. Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί με εφαρμογές τρίτων και προσθέτει αντικατάσταση φόντου και στοιχεία ελέγχου μικροφώνου στην κλήση σας. Οι υποστηριζόμενες εφαρμογές είναι: Duo, Google Meet, Knox Meeting, Messenger (Meta), Microsoft Teams, WhatsApp, Zoom, BlueJeans, Webex Meetings, KakaoTalk.

samsung, Samsung: Φέρνει τις δυνατότητες της κάμερας Galaxy S22 στα παλαιότερα S21, S20, Note20 και Z

Εφέ αυτόματης πλαισίωσης για βιντεοκλήσεις: σειρά Galaxy S21 + S21 FE, Z Flip 4G/5G, Z Fold2, Z Fold3. Ακόμα, επιλεγμένα τηλέφωνα θα μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία αυτόματου καρέ κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων.

Βελτιωμένη ποιότητα κάμερας για εφαρμογές τρίτων: Samsung Galaxy S21 series + S21 FE, Z Flip3, Z Fold3. Η σειρά Galaxy S22 υποστηρίζει τις προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας της κάμερας στο Instagram, το TikTok και το Snapchat. Αυτή η δυνατότητα είναι πλέον διαθέσιμη και σε αυτά τα παλαιότερα μοντέλα.

Βελτιώσεις Galaxy Z Fold3: Το Z Fold3 θα λάβει υποστήριξη για την εφαρμογή Expert RAW , η οποία θα είναι διαθέσιμη για λήψη από το Galaxy Store από αυτόν τον μήνα. Επιπλέον, η λειτουργία Pro της κύριας εφαρμογής κάμερας λειτουργεί τώρα και με την .

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.