Τρίτη
11/03/2014

Samsung, Πατέντες για εύκαμπτες οθόνες και συσκευές

Η Samsung εργάζεται πάνω στην τεχνολογία εύκαμπτων οθονών αλλά και ηλεκτρονικών μερών ώστε να καταφέρει να δημιουργήσει συσκευές που να κάμπτονται ή να διπλώνουν. Στόχος της είναι αυτό να γίνει το 2015, αν και μας φαίνεται σχετικά νωρίς μπορούμε να απολαύσουμε τα παρακάτω σχέδια που αποτυπώνονται σε πατέντες της εταιρείας και να οραματιστούμε το μέλλον!

Samsung flex patent

Samsung flex patent

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Genghis Khan λέει:

    Τι πατέντες κάνει πάλι η Samsung (την οποία ομολογώ ότι συμπαθώ). Οι λίγο μεγαλύτεροι θα θυμάστε ένα flexible χάρακα που παίζαμε πιτσιρίκια, το οποίο γινόταν βραχιόλι αν το χτύπαγες με δύναμη στον καρπό σου, εποχή κάπου τέλη ’80 αρχές ’90. Samy σε έχει προλάβει ο Γαρδέλης… χαχαχα

  2. Ο/Η Αντώνης Μαρίνος λέει:

    Το λέω και το γράφω εδώ και 8 μήνες: οι εύκαμπτες μπαταρίες και οθόνες είναι ότι ακριβώς χρειάζονται τα smartwatches. Οθονάρα για να βλέπεις ότι θες και να το χειρίζεσαι άνετα, και από κάτω μπαταριάρα (μέχρι και 1000αρα μπορεί να χωρέσει σε κάποια πιο μεγάλα μοντέλα) για να αντέχει εβδομάδες, π.χ. σε σχέση με τα αστεία 140mAh του SW2 που έχω, θα είναι κοσμοιστορική αλλαγή….

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.