Xiaomi Redmi Note 10: Κυκλοφόρησαν Ελλάδα με δώρο το Mi Smart band 5
Παρασκευή, 09/04/2021 · Νίκος Ζώης
Η Redmi Note 10 σειρά επικυρώνει τη δέσμευση της Xiaomi να μοιράζεται με όλους την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα smartphones.
Δευτέρα, 11/10/2010 · Κώστας Βλαχάκης
Οθόνη Super AMOLED η Samsung θα παρουσιάζει στα smartphones ναυαρχίδες, όπως συνέβει σήμερα με το πρώτο της Windows Phone 7 κινητό, το Samsung Focus. Το Focus έρχεται με επεξεργαστή snapdragon 1GHz, οθόνη 4 ιντσών Super AMOLED, κάμερα 5 Megapixel και πάχος μόλις 9,9 χλστ. Samung Focus και Windows Phone 7 και έχουμε να δούμε πολλά αυτή τη χρονιά!
Παρασκευή, 09/04/2021 · Νίκος Ζώης
Η Redmi Note 10 σειρά επικυρώνει τη δέσμευση της Xiaomi να μοιράζεται με όλους την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα smartphones.
Παρασκευή, 09/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Ήρθε η ώρα της επίσημης παρουσίασης του Lenovo Legion Phone Duel 2 που της δίνει ακόμα ένα όπλο στη μάχη του gaming ανταγωνισμού.
Παρασκευή, 09/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Οι εικόνες του Huawei P50 που έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο κεντρίζουν το ενδιαφέρον για το επερχόμενο μοντέλο.
Πέμπτη, 08/04/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
Η νέα τεχνολογία της Samsung διπλασιάζει την υποστήριξη ευρυζωνικότητας στα ραδιοκύματα στη ζώνη μεσαίων συχνοτήτων.
μιλάμε μπήκε πολύ γερά η Samsung!! Αμα πετύχουνε και μια καλή τιμή θα είναι η πρώτη επιλογή για πολλά άτομα!!!Αν και το κόβω να χτυπάει κανένα 500 euro μέσα στο νερό!!
Λέτε τώρα με τα WIN 7 να βγει καλύτερο κινητό από το Galaxy ???
και μένα για την ώρα δεν με πείθουν τα 7 (αν και μέχρι να έρθουν και να βελτιωθούν λίγο τον πρώτο καιρό) αλλά το καλό από ότι βλέπω είναι ότι το πάρτυ ξεκίνησε.Έχουμε να δούμε πολλά φέτος
Και κάτι τελευταίο:Απο ότι φαίνεται δεν υπήρχε πρόβλημα με τις super amoled απλά η σάμυ επέλεξε που θα χρησιμοποιηθούν(και καλά έκανε φυσικά)
η αληθεια ειναι πως δεν θελω να βιαστω να παρω windows phone…δεν ειμαι προκατειλημενος, αλλα καλυτερα να περασει λιγος καιρος, να βγουν και μερικα updates (που σιγουρα θα βγουν) και το βλεπουμε πως θα ειναι……παντα οταν κατι ειναι στην αρχη του, ειναι και λιγο “πειραματικο”..αργοτερα καλυτερευει…ετσι δεν εγινε και με το android.?…(το οποιο μαλλον και θα προτιμησω στην παρουσα φαση)