Μέσα στο 2017 θα δούμε την πρώτη συσκευή με foldable οθόνη της Samsung

Οι φήμες για μια συσκευή με foldable οθόνη της Samsung δεν λένε να σταματήσουν, δείχνοντας ότι ο Κορεάτικος κολοσσός κάτι ετοιμάζει. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το τρίτο τρίμηνο (Q3) του 2017 η Samsung θα έχει έτοιμο ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη, ύστερα από αρκετά χρόνια πειραματισμών με τις foldable OLED οθόνες.

Η συγκεκριμένη συσκευή αναμένεται να είναι φτιαγμένη από τα πιο ακριβά υλικά, και θα στοχεύει στην κατηγορία των ultra-premium συσκευών. Η τεχνολογία της αναδιπλούμενης οθόνης αναμένεται να κάνει την διαφορά για την Samsung στην κατηγορία αυτή.

Η Samsung θα κατασκευάσει αρχικά χιλιάδες πρωτότυπα και θα τα διανείμει σε συνεργάτες για δοκιμή και αξιολόγηση, πριν αποφασίσει ότι αξίζει να ασχοληθεί σοβαρά με την μαζική παραγωγή foldable smartphone.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την ίδια χρονική περίοδο Κινέζοι κατασκευαστές αναμένεται να δημιουργήσουν τα δικά τους πρωτότυπα foldable συσκευών, προσπαθώντας έτσι να κλέψουν λίγη από την δόξα της Samsung.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για το πως θα μοιάζει μια τέτοια συσκευή, ωστόσο κάποιες φήμες έκαναν λόγο για μια συσκευή 5 ιντσών που θα γίνεται 8 όταν ξεδιπλωθεί.

Samsung Foldable smarphone q3, Μέσα στο 2017 θα δούμε την πρώτη συσκευή με foldable οθόνη της Samsung

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΦΝ

Ενδιαφέρον…. Το μελλον πλησιαζει όλο και πιο κοντα με καινοτόμες λύσεις

Sickboy

Μουφα είδηση.
“Κορεατης” και “5 ίντσες που γινονται 8 ίντσες μόλις ξεδιπλωθεί” δεν μπορούν ποτε να μπουν στην ίδια προταση!

Νικ

Ναι το μέλλον πλησιάζει, αλλά ακόμα πουλιούνται λάπτοπ με 720p οθόνη και cd player, vga θύρα κλπ
πωλούνται για κανονικά λεφτά (όχι μονόπολης) κινητά με 480p οθόνη και 512 μνήμη. Αλλά το μέλλον ερχεται

Ιωάννης jb

Αυτο μάλιστα όχι οι βλακείες με τα edge

Ντ

Σε 2 χρόνια θα παίζουν οι αναδιπλουμενες οθόνες πολύ, αλλά κάποιοι Θα πουν δε χρειάζεται και σε 5-6 χρόνια θα το εμφανισουν στους πιστούς τους (που δεν παραδεχοταν ότι η πατεντα υπαρχει) σαν κατι νέο.Οποιαδηποτε ομοιότητα…

bezilys

Δεν ξέρω παιδιά αλλά αν είναι έτσι όπως νομίζω προτιμώ το απλό…..

Παπαροκας tiamat

Σιγα…. Κατι αναλογο εχουμε ξαναδει ηδη ,απλα απο την αντίστροφη πλευρα.

Η sony ας πουμε εχει κινητα που ενω ειναι 5 ιντσων οθονη ,ειναι ταυτόχρονα 10 ιντσων

ioannis

οκ πολυ πρωτοπορια πολυ future smartphone αλλα ειναι κατι πολυ μπροστα δεν νομιζω να υπαρχει λογος για τετοια τεχνολογια ακομα Σαν concept τα σπαει και δειχνει ποσο μπροστα ειναι η samsung αλλα δεν θελουμε υλοποιηση ευχαριστουμε.. Μια χαρα ειναι το s8, αναμενουμε να το βγαλουν επιτελους γιατι απο διαφημισεις μπουχτισαμε να δουμε ποτε και αν θα βγει το note 8 και τελος νεα για το αν και ποτε θα κυκλοφορισει το note 7 refurbished

KnightRider

Άντε μπας και το δούμε επιτέλεους γιατι πολύ έχουν αργήσει !!

KnightRider

**επιτέλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Galaxy

Τα iPhone 16 και Galaxy S24 θα διατηρήσουν τη χωρητικότητα RAM των προκατόχων τους

Η Google ξεκίνησε την τάση των τηλεφώνων AI με το Pixel 8 και η Samsung και η Apple επρόκειτο να ακολουθήσουν με τα Galaxy S23 και iPhone 16 αντίστοιχα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Το Samsung Galaxy S23 FE έφτασε στην Ευρώπη

Το Samsung Galaxy S23 FE έφτασε σήμερα στην Ευρώπη και τη Νότια Κορέα, αφού παρουσιάστηκε σε επιλεγμένες ασιατικές χώρες και μετέπειτα στις ΗΠΑ.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Z Flip 5

Ρεκόρ πωλήσεων για τα foldable smartphones στο τρίτο τρίμηνο

Σύμφωνα με τα στοιχεία της DSCC, τα foldable smartphone πέτυχαν πωλήσεις ρεκόρ στο τρίτο τρίμηνο του έτους (Ιούλιος – Σεπτέμβριος).

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S23 FE: Λανσάρεται στην Ευρώπη στις 8 Δεκεμβρίου

Το Samsung Galaxy S23 FE κυκλοφόρησε αρχικά τον Οκτώβριο και πρώτα έγινε διαθέσιμο σε πολλές περιοχές της Ασίας.