Samsung Galaxy A: Πούλησαν πάνω από 5 εκ. συσκευές μέσα σε 70 ημέρες

Samsung Galaxy A, Samsung Galaxy A: Πούλησαν πάνω από 5 εκ. συσκευές μέσα σε 70 ημέρες

Η Samsung νωρίτερα φέτος κυκλοφόρησε την νέα σειρά smartphones Galaxy A και έθεσε ως στόχο τη δημιουργία $4 δις εσόδων από τη σειρά αυτή μέσα στο 2019. Φαίνεται πώς τελικά η εταιρία θα πετύχει τον στόχο της, και ίσως τον ξεπεράσει.

Ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Samsung India, Ranjivjit Singh, ανακοίνωσε ότι στην Ινδία έχει πωληθεί ο αριθμός ρεκόρ των 5 εκατομμυρίων Samsung Galaxy A smartphones σε μόλις 70 ημέρες από την κυκλοφορία τους. Τα έσοδα της εταιρείας από αυτές τις πωλήσεις ανέρχονται στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τον Απρίλιο η Samsung ανέφερε πως η σειρά Galaxy A είχε πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια συσκευές σε μόλις 40 ημέρες, δημιουργώντας έτσι έσοδα 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το μερίδιο αγοράς των midrange και budget συσκευών της Samsung τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μία τεράστια πτώση, άνευ προηγουμένου. Προφανώς, η βασική αιτία αυτής τη πτώσης είναι η κυριαρχία των κινέζικων κατασκευαστών όπως η Huawei, η Xiaomi, η Honor, η Realme, και άλλες.

Τον Φεβρουάριο η κορεάτικη εταιρεία αποφάσισε να συγχωνεύσει τις σειρές Galaxy J και Α. Λίγο μετά κυκλοφόρησε τα νέα μοντέλα της ανανεωμένης σειράς Galaxy A, στοχεύοντας την αγορά των millennials.

Πέραν των μοντέλων που είχε παρουσιάσει μαζικά, η Samsung δεσμεύτηκε ότι θα κυκλοφορεί ένα νέο Galaxy A μοντέλο κάθε μήνα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.