Samsung Galaxy A01 Core: Επίσημα το οικονομικότερο μοντέλο της εταιρείας

, Samsung Galaxy A01 Core: Επίσημα το οικονομικότερο μοντέλο της εταιρείας

Η Samsung συνεχίζει την προσθήκη συσκευών της στην οικονομική κατηγορία των smartphones, αυτή τη φορά με την αποκάλυψη του Galaxy A01 Core το οποίο κοστίζει μόλις 74 δολάρια.

Το Galaxy A01 Core διαθέτει οθόνη τεχνολογίας PLS LCD 5,3 ιντσών και ανάλυσης HD+, με αναλογία οθόνης 18.5:9. Η οθόνη, όπως αναμέναμε στην εν λόγω κατηγορία, συνοδεύεται από αρκετά bezel περιμετρικά, θυμίζοντας παλαιότερες συσκευές της εταιρείας. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει η selfie κάμερα των 5MP με διάφραγμα F2.4, ενώ στο πίσω μέρος βρίσκομαι την κάμερα των 8MP με F2.2, η οποία συνοδεύεται από φλας.

, Samsung Galaxy A01 Core: Επίσημα το οικονομικότερο μοντέλο της εταιρείας

Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο τετραπύρηνος επεξεργαστής MT6739 της MediaTek, ο οποίος κυκλοφόρησε το 2017, μαζί με 1GB μνήμης RAM και 16GB ή 32GB ενσωματωμένης μνήμης. Επίσης, η συσκευή έχει μπαταρία 3.000mAh και θύρα ακουστικών 3.5mm.

Το Galaxy A01 Core έχει πλαστική κατασκευή και κυκλοφορεί σε τρία χρώματα, κόκκινο, μπλε και μαύρο. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι στα 74 δολάρια, με τους καταναλωτές να έχουν την ευκαιρία να το αποκτήσουν ακόμα φθηνότερα, στα 67 δολάρια, αν προλάβουν το πρώτο flash sale μέχρι τις 23 Ιουλίου. Η συσκευή κυκλοφορεί προς το παρόν μόνο στην Ινδονησία.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νασσος

Γιατι να παρει καποιος αυτην την κινεζικη πλαστικουρα και να μην παρει με 80€ το iphone se πρωτης γενιας που ειναι πολυ πολυ καλυτερο σε ολα;;οσο η samsung βγαζει τετοια σκουπιδια ακομα τοσο πιο πολυ Απωθητική γινεται.γιατι μεσα απο αυτα τα σκουπιδια εμπνέεται και για τις «ναυαρχίδες» που δεν ειναι καν ναυαρχιδες

Alex

Πιες λίγο νεράκι και συνεχίζεις μετά τις κακίες σου

baby bloom

Η Samsung πρωτοπορεί σε όλους του τομείς, σε όλα όσα μας ενδιαφέρουν για να μείνουμε ικανοποιημένοι σε ότι χρειαζόμαστε και σε ότι έχουμε ανάγκη για να μείνουμε ευχαριστημένοι για το δικό μας καλό με την Samsung.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.