Samsung Galaxy A03 Core: Με chipset Unisoc και μεγάλη μπαταρία

, Samsung Galaxy A03 Core: Με chipset Unisoc και μεγάλη μπαταρία

Η Samsung μόλις παρουσίασε το νέο βασικό της smartphone, που ονομάζεται Samsung Galaxy A03 Core. Αυτό δεν είναι το ίδιο μοντέλο με το Samsung Galaxy A3, που πωλείται επίσης και ως Galaxy A01 Core.

Το Galaxy A03 Core έχει οθόνη LCD 6,5 ιντσών, ανάλυσης HD+ και κάμερα selfie 5MP τοποθετημένη στην εγκοπή σε σχήμα σταγόνας.

Το τηλέφωνο δουλεύει με έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή, με τέσσερις από τις μονάδες να λειτουργούν στα 1,6 GHz και τις άλλες τέσσερις στα 1,2 GHz. Οι ταχύτητες ρολογιού ταιριάζουν με το chipset Unisoc SC9863A. Συνδυάζεται με 2GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου.

Η κάμερα στο πίσω μέρος διαθέτει αισθητήρα 8 MP. Στο εσωτερικό, υπάρχει μπαταρία 5.000mAh και χωρίς καμία αναφορά υποστήριξης γρήγορης φόρτισης, υποθέτουμε ότι περιορίζεται σε ταχύτητα 10W.

Το Samsung Galaxy A03 Core έχει χώρο για δύο κάρτες nano-SIM, μια κάρτα microSD και θα προσφέρεται σε μπλε και μαύρο χρώμα. Η τιμή και λεπτομέρειες διαθεσιμότητας δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.