Samsung Galaxy A06: Render το δείχνει σε χρυσή απόχρωση

Samsung Galaxy A06, Samsung Galaxy A06: Render το δείχνει σε χρυσή απόχρωση

Το Galaxy A06 της Samsung είναι καθοδόν και δεν φαίνεται να φέρνει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το Galaxy A05.

Ο διάσημος leaker Evan Blass δημοσίευσε επίσημες φωτογραφίες που δείχνουν το Galaxy A06 σε τρία διαφορετικά χρώματα: μαύρο, χρυσό και λευκό. Σχεδιαστικά, το Galaxy A06 μοιάζει πολύ με το Galaxy A05, εκτός από το ότι το ματ φινίρισμα αντικαταστάθηκε με κάποιου είδους ριγέ μοτίβο.

Δυστυχώς, το Galaxy A06 δεν είναι πολύ διαφορετικό ούτε όσον αφορά το hardware. Σύμφωνα με ένα benchmark, το Galaxy A06 είναι εξοπλισμένο με τον ίδιο επεξεργαστή Helio G85 που κυκλοφόρησε από τη Mediatek το 2020.

Aκόμα, το Galaxy A06 διαθέτει την ίδια οθόνη με το Galaxy A05, πράγμα που σημαίνει ότι διαθέτει οθόνη HD+ 6,7 ιντσών. Αναμένουμε επίσης την ίδια ποσότητα μνήμης που θα υπάρχει στο εσωτερικό: 4/64GB, 4/128GB και 6/128GB.

Samsung Galaxy A06, Samsung Galaxy A06: Render το δείχνει σε χρυσή απόχρωση

Ακριβώς όπως το Galaxy A05, τροφοδοτείται από μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη φόρτισης 25 W. Όσον αφορά την κάμερα, περιμένουμε σύστημα διπλής κάμερας, το οποίο περιλαμβάνει αισθητήρες 50 βασικών και 2 macro. Θα πρέπει επίσης να είναι διαθέσιμη μια δευτερεύουσα κάμερα 8 megapixel.

Η μόνη σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο τηλεφώνων φαίνεται να είναι το γεγονός ότι το Galaxy A06 θα διαθέτει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι. Φυσικά, το επερχόμενο smartphone θα τρέχει με Android 14.

Εκτός από αυτό, δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλες διαφορές μεταξύ των δύο συσκευών, οπότε αν χρησιμοποιείτε το Galaxy A05, δεν υπάρχει σχεδόν κανένας λόγος να κάνετε αναβάθμιση στο επερχόμενο Galaxy A06.

Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει το Galaxy A06 κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο, αν και δεν υπάρχει κάποια επίσημη κουβέντα σχετικά με αυτό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Μπορεί να είναι ακριβότερο από όσο περιμένουμε

H Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει Galaxy S24 FE πιθανότατα τον επόμενο μήνα, με δεκάδες διαρροές και φήμες να έχουν κυκλοφορήσει για τη συσκευή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung One UI

Samsung One UI 6.1.1.: Έρχεται σε παλαιότερες συσκευές Galaxy την επόμενη εβδομάδα

Μετά την κυκλοφορία του One UI 6.1.1. στο Galaxy S24, η Samsung ανακοίνωσε ότι θα επεκταθεί σε περισσότερες συσκευές την επόμενη εβδομάδα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition: Αυτή είναι – μάλλον – η πρώτη του εικόνα που βλέπουμε

Το Galaxy Z Fold Special Edition της Samsung το περιμένουμε εδώ και καιρό και τώρα φαίνεται πως έχουμε την πρώτη του εικόνα.