Samsung Galaxy A10e: Έλαβε πιστοποίηση dual band WiFi και θα τρέχει Android 9 Pie

Samsung Galaxy A10e, Samsung Galaxy A10e: Έλαβε πιστοποίηση dual band WiFi και θα τρέχει Android 9 Pie

Η Samsung πρόσφατα ανακοίνωσε ότι καταργεί τη σειρά Galaxy J και πως η οικονομική σειρά της θα είναι τα Galaxy A. Από την ανακοίνωση αυτή και μετά η εταιρεία δεν έχει σταματήσει να κυκλοφορεί και να γίνονται leak νέες Galaxy A συσκευές.

Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει 10 μοντέλα για την σειρά. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτά δεν είναι αρκετά για τη Samsung αφού το Samsung Galaxy A10e μόλις πέρασε από μία ιστοσελίδα πιστοποίησης.

Σύμφωνα με το Wi-Fi Alliance μία συσκευή με τον αριθμό μοντέλου SM-A102U πέρασε τη διαδικασία πιστοποίησης της ιστοσελίδας και κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει με το εμπορικό όνομα Samsung Galaxy A10e.

Το Samsung Galaxy A10 είναι η πιο οικονομική επιλογή στη σειρά A και στην Ελλάδα θα το βρούμε για 169€. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η εταιρεία θα ακολουθήσει μία παρόμοια στρατηγική αντίστοιχη με αυτή των Galaxy A20 και A20e, και θα προσφέρει μία ακόμη πιο οικονομική επιλογή.

Από τη διαδικασία πιστοποίησης μαθαίνουμε ότι το Samsung Galaxy A10e θα τρέχει Android 9 Pie και θα υποστηρίζει Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac dual-band. Καθώς το A10 δεν υποστηρίζει dual band, αυτή η διαφορά ίσως υποδηλώνει ότι το Samsung Galaxy A10e θα έχει νεότερο επεξεργαστή.

Όσο για το υπόλοιπο της συσκευής, μπορούμε να περιμένουμε ένα παρόμοιο σχεδιασμό με μικρότερη οθόνη και μπαταρία, αλλά προς το παρόν δεν έχουν βγει στην επιφάνεια άλλες πληροφορίες για το Samsung Galaxy A10e.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.