Samsung Galaxy A14 5G: Με οθόνη FHD+ και κάμερα selfie 13MP

galaxy a14 5g, Samsung Galaxy A14 5G: Με οθόνη FHD+ και κάμερα selfie 13MP

Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy A14 5G, για το οποίο υπήρχαν πολλές φήμες τους τελευταίους μήνες. Το τηλέφωνο μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχό του, το Galaxy A13 5G, αλλά έχει ανάλυση FHD+ και μια βελτιωμένη κάμερα selfie 13MP.

Το A14 5G διαθέτει οθόνη IPS LCD 6,6 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Το υπόλοιπο φύλλο προδιαγραφών μεταφέρεται από τον προκάτοχό του με chipset MediaTek Dimension 700, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέσω της υποδοχής microSD. Το τηλέφωνο διαθέτει κύρια κάμερα 50MP στο πίσω μέρος μαζί με κάμερα macro 2MP και αισθητήρα βάθους. Υπάρχει ακόμα μια μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη φόρτισης 15 W.

Το A14 5G τρέχει το Android 13 με One UI 5 και η τιμολόγηση στις ΗΠΑ έχει οριστεί στα 200 δολάρια με τις ανοιχτές πωλήσεις να ξεκινούν στις 12 Ιανουαρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.