Samsung Galaxy A16 5G: Εντοπίστηκε να τρέχει το Geekbench με διαφορετικό chipset

Samsung Galaxy A16 5G, Samsung Galaxy A16 5G: Εντοπίστηκε να τρέχει το Geekbench με διαφορετικό chipset

Στις αρχές του μήνα είδαμε το Samsung Galaxy A16 5G να τρέχει το Geekbench με το chipset Dimensity 6300 της MediaTek. Σήμερα, μια άλλη έκδοση του Galaxy A16 5G έχει επίσης εντοπιστεί στη βάση δεδομένων του Geekbench, αλλά με ένα εντελώς διαφορετικό SoC.

Αυτή τη φορά είναι το Exynos 1380 της Samsung που τροφοδοτεί τη συσκευή. Δυστυχώς, οι βαθμολογίες είναι μη συγκρίσιμες καθώς οι δύο συσκευές είχαν διαφορετικές εκδόσεις του Geekbench.

Samsung Galaxy A16 5G, Samsung Galaxy A16 5G: Εντοπίστηκε να τρέχει το Geekbench με διαφορετικό chipset

Αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε, ωστόσο, είναι ότι η Samsung θα προσφέρει το A16 5G με δύο διαφορετικά chipsets ανάλογα με την αγορά που θα το διαθέσει. Το SM-A166P με το Dimensity 6300 και το SM-A166E με το Exynos 1380, ένα τσιπ που χρησιμοποιείται επίσης στα Galaxy A54 και Galaxy A35..

Το πρωτότυπο Galaxy A16 5G που έτρεχε σήμερα το Geekbench είχε μόνο 4 GB μνήμης RAM, αλλά λογικά θα υπάρχουν και άλλες επιλογές μνήμης. Παρεμπιπτόντως, η Samsung εργάζεται επίσης σε ένα Galaxy A16 μόνο για 4G.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανάσης

Θα είναι το καλύτερο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Μπορεί να είναι ακριβότερο από όσο περιμένουμε

H Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει Galaxy S24 FE πιθανότατα τον επόμενο μήνα, με δεκάδες διαρροές και φήμες να έχουν κυκλοφορήσει για τη συσκευή.

Smartphones Apple featured iPhone 16

iPhone 16: Όλα όσα μπορεί να κάνει το Camera Control button

Τα μοντέλα iPhone 16 που παρουσίασε η Apple διαθέτουν όλα ένα νέο κουμπί ελέγχου κάμερας που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του iPhone κάτω από το κουμπί λειτουργίας.

Smartphones AirPods Apple Apple Watch

Apple “It’s Glowtime” event: Όλα τα promo βίντεο και τα highlights της βραδιάς

Στην εκδήλωση “It’s Glowtime”, η Apple παρουσίασε τη σειρά iPhone 16, αποκάλυψε το Apple Watch Series 10, συν νέας γενιάς AirPods 4.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro Max: Eπίσημο με τη μεγαλύτερη οθόνη που είχε ποτέ ένα iPhone

H Apple παρουσίασε το iPhone 16 Pro Max με τη μεγαλύτερη οθόνη που είχε ποτέ ένα iPhone, Camera Control button και το τσιπ A18 Pro.