Samsung Galaxy A16 5G: Στο Geekbench με Dimensity 6300 SoC

Samsung Galaxy A16 5G, Samsung Galaxy A16 5G: Στο Geekbench με Dimensity 6300 SoC

Το Galaxy A15 5G της Samsung κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο και η κορεατική εταιρεία δοκιμάζει ήδη τον διάδοχό του, το Galaxy A16 5G, το οποίο μόλις εντοπίστηκε στη διαδικτυακή βάση δεδομένων αποτελεσμάτων Geekbench με τον αριθμό μοντέλου SM-A166P.

Το Galaxy A16 5G τροφοδοτείται από το Dimensity 6300 SoC της MediaTek (έναντι του Dimensity 6100+ στο A15 5G) και το πρωτότυπο που δοκιμάστηκε είχε 6 GB μνήμης RAM, αν και μπορεί να είναι διαθέσιμες και άλλες επιλογές μνήμης.

Samsung Galaxy A16 5G, Samsung Galaxy A16 5G: Στο Geekbench με Dimensity 6300 SoC

Το τηλέφωνο έτρεχε το Android 14 και αυτά είναι όλα όσα μάθαμε για το τηλέφωνο. Οι προηγούμενες πιστοποιήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκάλυψαν ότι η Samsung εργάζεται επίσης σε μια έκδοση 4G του A16, έτσι, όπως και με το A15 θα έχουμε δύο ξεχωριστές συσκευές, η καθεμία με τη δική της συνδεσιμότητα. Ακόμα, το chipset του A16 4G πιθανότατα θα είναι διαφορετικό (το A15 4G έχει το Helio G99).

Αν και άλλες προδιαγραφές του A16 δεν έχουν ανακοινωθεί, γνωρίζουμε ότι το A15 5G διαθέτει οθόνη αφής AMOLED 6,5 ιντσών 1080×2340 90 Hz, αποθηκευτικό χώρο 128/256 GGB, μνήμη RAM 4/6/8 GB, κύρια κάμερα 50 MP, 5 MP ultrawide, κάμερα macro 2 MP, κάμερα selfie 13 MP και μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη για ενσύρματη φόρτιση 25 W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Πιστοποιημένη από τον FDA η λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας

O FDA παρείχε πιστοποίηση για το Hearing Aid των AirPods και τώρα πιστοποιεί τη λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας του Apple Watch.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Η αντικατάσταση της μπαταρίας του θα κοστίσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο iPhone

Η Apple αποφάσισε να αυξήσει την τιμή για την αντικατάσταση της μπαταρίας στα premium iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro XL: Απέτυχε σε τεστ κάμψης – Έσπασε στα δύο

Το Google Pixel Fold είχε αποτύχει στο τεστ κάμψης του JerryRigEverything και τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί ο διαδοχός του, το Google Pixel 9 Pro Fold.

Smartphones Galaxy Google Google Pixel

Circle to Search: Η λειτουργία έρχεται και σε συσκευές εκτός Pixel και Galaxy

To Circle to Search σάς επιτρέπει να κυκλώνετε οτιδήποτε στην οθόνη και να τρέχετε μια οπτική αναζήτηση μέσω Google Search και Google Lens.