Samsung Galaxy A16 5G: Νέα εμφάνιση στο διαδίκτυο δείχνει ότι η κυκλοφορία πλησιάζει

Samsung Galaxy A16 5G, Samsung Galaxy A16 5G: Νέα εμφάνιση στο διαδίκτυο δείχνει ότι η κυκλοφορία πλησιάζει

Η Samsung ετοιμάζεται να επεκτείνει τη δημοφιλή της σειρά A, που προσφέρει από τα καλύτερα οικονομικά smartphone, με το νέο Galaxy A16 5G.

Πολλά leak που έχουν κυκλοφορήσει παρουσιάζουν πολλές από τις προδιαγραφές του και πώς θα μοιάζει, ενώ μια νέα εμφάνισή του τώρα στο διαδίκτυο δείχνει πως η κυκλοφορία του πλησιάζει.

Το Galaxy A16 5G εμφανίστηκε στον ιστότοπο πιστοποίησης NBTC της Ταϊλάνδης και η σελίδα υποστήριξής του μόλις κυκλοφόρησε στην Ινδία. Ο αριθμός μοντέλου SM-A166P/DS, όπου το ‘DS’ υποδεικνύει δυνατότητες διπλής SIM, έχει επιβεβαιωθεί. Αυτή η λίστα NBTC αποκαλύπτει επίσης επίσημα το όνομα της συσκευής.

Αν και η σελίδα υποστήριξης και η πιστοποίηση NBTC δεν παρουσίασαν άλλες προδιαγραφές, υπονοεί ότι η κυκλοφορία μπορεί να είναι προ των πυλών. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Galaxy A15 5G έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Δεκέμβριο, η Samsung θα μπορούσε να στοχεύσει σε ένα παρόμοιο χρονοδιάγραμμα για το Galaxy A16 5G.

Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το Galaxy A16 5G μοιάζει με μια ωραία αναβάθμιση από τον προκάτοχό του, αν ψάχνετε για ένα οικονομικό smartphone.

Τo smartphone φαίνεται να διαθέτει έναν επεξεργαστή MediaTek Dimensity 6300, μια αναβάθμιση από το chipset MediaTek Dimensity 6100+ του Galaxy A15. Οι διαρροές υποδηλώνουν ότι η Samsung θα μπορούσε να προσφέρει 6 σημαντικές ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος Android μαζί με 6 χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

Το Galaxy A16 5G μπορεί να διαθέτει μπαταρία 4860 mAh, η οποία πιθανότατα να κυκλοφορεί ως 5000 mAh, όπως και ο προκάτοχός του. Αναμένεται να έρχεται με 6 GB RAM και να τρέχει σε Android 14, με επιλογές για 128 GB ή 256 GB εσωτερικής αποθήκευσης.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Το Samsung Galaxy S25 Ultra στο Geekbench: Όλα όσα μάθαμε

Το Samsung Galaxy S25 Ultra εντοπίστηκε στο Geekbench, δίνοντάς μας μια ματιά στις αναμενόμενες επιδόσεις και τις αναβαθμίσεις στο hardware.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Unboxing βίντεο που διέρρευσε επιβεβαίωσε τις προδιαγραφές

Οι διαρροές για το Galaxy S24 FE συνεχίζονται αδιάκοπα τη στιγμή που η Samsung δεν αποφασίζει να μας ανακοινώσει πότε θα το παρουσιάσει.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Νέες πληροφορίες για την τιμή του – Θα αξίζει να το προτιμήσουμε έναντι του Galaxy S24;

Αν και οι φήμες για το Galaxy S24 FE της Samsung δίνουν και παίρνουν, η εταιρεία αρνείται πεισματικά να κάνει επίσημο το smartphone.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 & S25 Plus: Πόσο γρήγορα θα φορτίζουν;

Τα Galaxy S25 και Galaxy S25+ της Samsung αναμένεται να παρουσιαστούν τον Ιανουάριο και αυτή την περίοδο περνούν από ρυθμιστικές αρχές.