Samsung Galaxy A16 5G: Render αποκαλύπτει το σχεδιασμό του

Samsung Galaxy A16 5G, Samsung Galaxy A16 5G: Render αποκαλύπτει το σχεδιασμό του

Το Samsung Galaxy A16 5G φημολογείται ότι θα φτάσει τον Δεκέμβριο και, παρόλο που η Samsung δεν έχει αποκαλύψει τίποτα σχετικά ακόμα, ένα render που διέρρευσε από το Android Headlines αποκαλύπτει πώς θα μοιάζει το smartphone.

Το Samsung Galaxy A16 5G διαθέτει οθόνη με εγκοπή και κάθετα ευθυγραμμισμένo σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Το smartphone διαθέτει υποδοχή κάρτας SIM στο αριστερό του πλαίσιο και στα δεξιά βρίσκεται ο διακόπτης έντασης ήχου και ένα κουμπί λειτουργίας, το οποίο λειτουργεί και ως σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Samsung Galaxy A16 5G, Samsung Galaxy A16 5G: Render αποκαλύπτει το σχεδιασμό του

Το smartphone αναμένεται να έχει μπαταρία 5.000 mAh και εντοπίστηκε στο Geekbench με δύο διαφορετικά τσιπ – Dimensity 6300 (SM-A166P) και Exynos 1330 (SM-A166E).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 & S25 Ultra: Αυτό θα είναι το πάχος των συσκευών

Η Samsung ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S25 τον ερχόμενο Ιανουάριο και τώρα μάθαμε ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Pro: Θα χρησιμοποιήσει το chip 2nm της Apple το 2025

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τσιπ 2 nm το 2025, πάνω στην ώρα για την κυκλοφορία του iPhone 17.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Πιστοποιημένη από τον FDA η λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας

O FDA παρείχε πιστοποίηση για το Hearing Aid των AirPods και τώρα πιστοποιεί τη λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας του Apple Watch.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Η αντικατάσταση της μπαταρίας του θα κοστίσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο iPhone

Η Apple αποφάσισε να αυξήσει την τιμή για την αντικατάσταση της μπαταρίας στα premium iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.