Samsung Galaxy A20e και A40 τα πρώτα budget smartphones της σειράς

Samsung Galaxy A20e, Samsung Galaxy A20e και A40 τα πρώτα budget smartphones της σειράς

Το Samsung Galaxy A20 απέκτησε ένα μικρότερο δίδυμο αδερφάκι, που ακούει στο όνομα Samsung Galaxy A20e. Σε αντίθεση με την μεγάλη έκδοση, η οποία έχει μια 6,4 ιντσών Super AMOLED οθόνη, στο Samsung Galaxy A20e θα βρούμε μία 5,8 ιντσών LCD οθόνη με ανάλυση 720 x 1.560 pixel και Infinity V notch, το οποίο στεγάζει την 8MP selfie κάμερα.

Η κύρια πίσω κάμερα του Samsung Galaxy A20e είναι στα 13MP με διάφραγμα f/1,9 και την συνοδεύει ένας 5MP ευρυγώνιος φακός, τον οποίο διαθέτει και το A20. Επιπλέον, στην πίσω όψη της συσκευή υπάρχει ένας συμβατικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο εσωτερικό του Samsung Galaxy A20e θα βρούμε τον οκταπύρηνο Exynos 7884, με 2 πυρήνες χρονισμένος στα 1.6 GHz και 6 στα 1.35 GHz. Από άποψη μνήμης το A20e έχει 3GB RAM και 32GB επεκτεινόμενο αποθηκευτικό χώρο. Λόγω του μικρού μεγέθους της συσκευής, η μπαταρία είναι μόνο 3.000mAh αλλά φορτίζει γρήγορα χάρη στην υποστήριξη 15W γρήγορης φόρτισης.

Παρά το μικρό μέγεθος του, το Samsung Galaxy A20e θα τρέχει την κανονική έκδοση Android και όχι Android Go, και θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, άσπρο και μαύρο. Προς το παρόν η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή του smartphone παραμένουν άγνωστες.

Samsung Galaxy A20e, Samsung Galaxy A20e και A40 τα πρώτα budget smartphones της σειράς

Μαζί με το A20e, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα ακόμη τηλέφωνο της σειράς Galaxy A, το οποίο ακούει στο όνομα Samsung Galaxy A40. Η νέα low-end συσκευή της Samsung έχει 25MP selfie κάμερα και διπλές πίσω κάμερες στα 16MP + 5MP, όπου ο δευτερεύων φακός είναι ευρυγώνιος. Το Samsung Galaxy A40 διαθέτει 5,9 ιντσών οθόνη και 3.100 mAh μπαταρία.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Samsung επίσημα “σκότωσε” την J σειράς smartphones και την ενσωμάτωσε στην A. Το Samsung Galaxy A20e και το Samsung Galaxy A40 είναι οι πρώτες συσκευές που ανήκουν στην οικογένεια των Galaxy A και αντικατοπτρίζουν την παλιά σειρά Galaxy J.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AtiX

Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσουν??? Γλυκοκοιτάζω το Α40…

Κώστας Βλαχάκης

Την επόμενη εβδομάδα έχει event για δημοσιογράφους η Samsung και θα μας πει. Καπάκι ενημερώνω.

AtiX

Ευχαριστώ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.