Samsung Galaxy A20s: Επίσημα με τριπλή κάμερα και μπαταρία 4.000mAh

Samsung Galaxy A20s τριπλή κάμερα, Samsung Galaxy A20s: Επίσημα με τριπλή κάμερα και μπαταρία 4.000mAh

Το προηγούμενο διάστημα η Samsung αποκάλυψε μία νέα αν μπορούμε να την αποκαλέσουμε σειρά smartphone η οποία ουσιαστικά αποτελείται από τα νέα A-smartphone τα οποία φέρουν στο τέλος το γράμμα “s”. Πιο συγκεκριμένα η αγορά γνώρισε τα Galaxy A30s και Galaxy A50s τα οποία έχουν μικρές διαφορές σε σχέση με τα χαρακτηριστικά των απλών Galaxy A30 και Galaxy A50.

Τώρα ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός αποκάλυψε στην Ταϊλάνδη το Samsung Galaxy A20s, το οποίο έχει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

Samsung Galaxy A20s τριπλή κάμερα, Samsung Galaxy A20s: Επίσημα με τριπλή κάμερα και μπαταρία 4.000mAh

Το τηλέφωνο έχει 6.4 ίντσες οθόνη τύπου Infinity-V με ανάλυση HD+ (1560 x 720 pixels). Στο front panel έχει τοποθετηθεί notch τύπου waterdrop ώστε να κρυφτεί η selfie κάμερα των 8MP με f/2.0

Εσωτερικά έχει τοποθετηθεί ο Snapdragon 450 με την Adreno 506 υπεύθυνη για τα γραφικά. Η μνήμη RAM του συστήματος σε αυτήν την περίπτωση ανέρχεται στα 4GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος έχει χωρητικότητα 64GB.

Όπως προαναφέρθηκε το Samsung Galaxy A20s έχει κάμερα τριπλής διάταξης. Αυτή έχει τοποθετηθεί στην πάνω αριστερά γωνία σε κάθετη διάταξη και αποτελείται από μία 13MP με f/1.8, μία 8MP ultra wide με f/2.2 και τέλος έναν depth sensor στα 5MP. Στο κέντρο της πλάτης του smartphone συναντάμε τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Τέλος, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.000mAh και φορτίζει μέσω της USB-C θύρας και μπορεί να υποστηρίξει γρήγορη φόρτιση στα 15W. Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στην αγορά με το Android 9.0 Pie στα χρώματα Black, Blue, Green και Red.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.