Samsung Galaxy A20s: Θα έχει Snapdragon 450 και μπαταρία 4.000mAh

Samsung Galaxy A20s:, Samsung Galaxy A20s: Θα έχει Snapdragon 450 και μπαταρία 4.000mAh

Το Samsung Galaxy A20s είναι ένα επερχόμενο smartphone της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας και αναμένουμε να είναι μία ανανεωμένη έκδοση του Galaxy A20 που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο. Πριν μερικές ημέρες εμφανίστηκαν στην ΤΕΝΑΑ φωτογραφίες της συσκευής, ενώ όσον αφορά τα specs κυκλοφορούν απλά φήμες.

Τώρα, ο γνωστός leakster Sudhanshu Ambhore δημοσίευσε μία νέα λίστα με χαρακτηριστικά η οποία διαφέρει σε αρκετά σημεία σε σύγκριση με όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το Samsung Galaxy A20s.

Σύμφωνα με τον Sudhanshu Ambhore, το Samsung Galaxy A20s θα έχει 6,5 ίντσες TFT οθόνη με ανάλυση 1.520×720 pixels και κατά πάσα πιθανότητα notch στο οποίο θα βρίσκεται η 8MP selfie κάμερα με f/2.0 διάφραγμα.

Το Galaxy A20s θα είχε εξοπλισμένο με τον Snapdragon 450, τον οποίο θα συνοδεύουν 4GB μνήμη RAM και 64GB επεκτάσιμος μέσω microSD αποθηκευτικός χώρος. Τη δημοσίευση συνοδεύουν που δείχνουν συμβατικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά.

Οι κάμερες του Samsung Galaxy A20s θα είναι τρεις σε κάθετη διάταξη στην πάνω αριστερή γωνία της συσκευής. Στο module θα υπάρχει μία 13MP με διάφραγμα f/1.9, μία 8MP ultra-wide και ένας 5MP αισθητήρας βάθους.

Στα άλλα χαρακτηριστικά, το Galaxy A20s θα έχει 4.000mAh μπαταρία η οποία υποστηρίζει 15W φόρτιση, οι διαστάσεις του θα είναι 163,31×77,52×7,99 χιλιοστά και θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα πράσινο, μπλε και κόκκινο.

Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά δεν έχουν επιβεβαιωθεί, οπότε καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Τουλάχιστον μέχρι να αποκαλυφθούν τα επίσημα στην TENAA, κάτι που περιμένουμε να συμβεί αυτήν την εβδομάδα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.