Samsung Galaxy A21s: Ανακοινώθηκε επίσημα, Ελλάδα κυκλοφορεί τον Ιούνιο

, Samsung Galaxy A21s: Ανακοινώθηκε επίσημα, Ελλάδα κυκλοφορεί τον Ιούνιο

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο Galaxy A21s προσθέτοντας βελτιστοποιήσεις και καινοτομίες στη δημοφιλή σειρά Galaxy A με οθόνη Infinity-O, τετραπλή κάμερα και μπαταρία μεγάλης διάρκειας.

Το Galaxy A21s διαθέτει τη χαρακτηριστική Infinity-O οθόνη της Samsung, 6.5 ιντσών με ανάλυση HD+ (720×1600 pixel), για να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία θέασης. Είτε πρόκειται για gaming ή για παρακολούθηση βίντεο, η οθόνη αναλογίας 20:9, σε συνδυασμό με Dolby Atmos ήχο μέσα από ακουστικά Bluetooth, δημιουργεί μια απολαυστική εμπειρία.

Το Galaxy A21s κυκλοφορεί με τετραπλή κάμερα, για εύκολη λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Η κύρια κάμερα 48 Megapixel, μαζί με την 8MP υπερ-ευρυγώνια κάμερα, επιτρέπει μοναδική αποτύπωση αντικειμένων και τοπίων. Η 2MP Macro κάμερα δίνει τη δυνατότητα φωτογραφίας σε κοντινή απόσταση, χωρίς απώλειες σε λεπτομέρειες και ευκρίνεια εικόνας. Με την Depth κάμερα 2MP, η λειτουργία Live Focus επιτρέπει την εστίαση στο επιθυμητό σημείο προσοχής, εφαρμόζοντας ένα φόντο επαγγελματικού επιπέδου. Η selfie κάμερα είναι 13 Megapixel.

Το Galaxy A21s διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh και λειτουργία Ταχείας Φόρτισης 15W, αυξάνοντας τον χρόνο χρήσης και μειώνοντας τον χρόνο φόρτισης. Έρχεται σε δύο εκδόσεις 3GB RAM/ 32GB ή 4GB RAM/ 64GB και δυνατότητα επέκτασης μνήμης έως 512GB.

Για ακόμα πιο άνετη χρήση, το A21s διαθέτει λειτουργία Αναγνώρισης Προσώπου και αισθητήρα δακτυλικού δποτυπώματος στο πίσω μέρος. Το smartphone ξεκλειδώνει εύκολα όταν τοποθετείται μπροστά στο πρόσωπο, χάρη στην τεχνολογία Αναγνώρισης Προσώπου, που επιτρέπει πρόσβαση μόνο στον ορισμένο χρήστη, προστατεύοντας έτσι τα προσωπικά δεδομένα από ενδεχόμενο κίνδυνο.

Το Galaxy A21s θα διατεθεί μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung σε Ελλάδα και Κύπρο εντός του Ιουνίου σε Black, White, και Blue χρώμα.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.