Samsung Galaxy A21s: Έρχεται με Exynos 850, 3GB RAΜ και 5.000mAh μπαταρία

, Samsung Galaxy A21s: Έρχεται με Exynos 850, 3GB RAΜ και 5.000mAh μπαταρία

Οι πληροφορίες γύρω από το Samsung Galaxy A21 είναι ήδη γνωστές εδώ και αρκετό καιρό. Όμως, φαίνεται πως μία ακόμα έκδοση του μοντέλου θα κάνει την εμφάνιση της, με μικρές διαφορές στα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το επερχόμενο Galaxy A21s θα βασίζεται σε τριπλό σύστημα κάμερας, σε αντίθεση με το τετραπλό σύστημα του A21. Η κύρια κάμερα είναι ανάλυσης 48MP, η δεύτερη πρόκειται για ευρυγώνιο φακό στα 8MP ενώ την τριάδα συμπληρώνει η 2MP κάμερα για macro λήψεις.

Στην καρδιά του Galaxy A21s θα υπάρχει το Exynos 850 SoC της Samsung, μαζί με 3GB μνήμης RAM. Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 5.000mAh και έχει υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση στα 18W. Το απλό Galaxy A21 τροφοδοτείται από μικρότερη μπαταρία και επεξεργαστή Helio P35 της MediaTek.

Το μπροστινό μέρος της συσκευής, όπως μας αποκαλύπτει το render, είναι ίδιο με το A21. Η οθόνη των 6.55 ιντσών και ανάλυσης HD+ φιλοξενεί και τη selfie κάμερα, με την οπή να βρίσκεται στο πάνω αριστερό μέρος (Infinity-O). Τα bezel περιμετρικά είναι αρκετά μικρά, αν και στο κάτω μέρος βλέπουμε μεγαλύτερο κενό. Τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης και power βρίσκονται όλα στο δεξί μέρος της συσκευής.

Το Samsung Galaxy A21s θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις επεκτάσιμου εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, 32GB και 64GB. Θα έχει θύρα ακουστικών 3.5mm, NFC, καθώς και αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος. Μένει να δούμε την επίσημη παρουσίαση της συσκευής από την εταιρεία.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

3 GB ram?Σοβαρα τωρα?Μηπως ειναι ορθογραφικο λαθος?

Μάνος

Eγώ το παράγγειλα με 4/64 (από skroutz και το you.gr).

Last edited 3 years πριν by Μάνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.