Samsung Galaxy A22 και A23 LTE/5G παίρνουν το ΟneUI 5.0 με Android 13

galaxy a23, Samsung Galaxy A22 και A23 LTE/5G παίρνουν το ΟneUI 5.0 με Android 13

Συνεχίζεται η παράδοση του OneUI 5.0 με Android  13 στις συσκευές της Samsung, με τα Galaxy A22 και Α23 LTE/5G να παίρνουν σειρά.

Το Galaxy A22 πρωτοκυκλοφόρησε με το OneUI 3.1 που βασίζεται στο Android 11 το 2021 και αργότερα έλαβε το OneUI 4.0 με Android 12. Τώρα αποκτά την έκδοση υλικολογισμικού A225FXXU3CVK3 με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Οκτωβρίου. Είναι ήδη διαθέσιμο στην Ευρώπη και συγκεκριμένα σε Αλβανία, Αυστρία, Βουλγαρία, Κροατία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Νοτιοανατολική Ευρώπη, Ισπανία, Ελβετία, Βαλτική περιοχή, η Τσεχική Δημοκρατία και στις σκανδιναβικές χώρες.

Τα Galaxy A23 και Galaxy A23 5G αποκτούν τα υλικολογισμικά A235FXXU1BVK8 και A236BXXU2BVK7, αντίστοιχα. Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη στη Ρωσία και τη Γερμανία, και πιθανώς σε άλλα μέρη της Ευρώπης.

Κλασικά, για να φτάσει σε όλες τις συσκευές εκεί έξω θα χρειαστεί κάποιος χρόνος.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΤΑΚΗΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;;;;;;;

Κώστας Βλαχάκης

Ναι έτσι λέγεται πια, Βόρεια Μακεδονία. Θέλεις Σκόπια, πές το Σκόπια. Τα παράπονά σου για αυτά τα θέματα, αλλού. Εδώ είναι site τεχνολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.