Samsung Galaxy A3 και A5: Specs και φωτογραφίες από τις νέες εκδόσεις

Περίπου έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση των Samsung Galaxy A5 και Samsung Galaxy A3, με τα οποία η Samsung άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στο premium design, η εταιρεία ετοιμάζει τους διαδόχους τους. Τα Galaxy A3 (SM-A310) και Galaxy A5 (SM-A510) 2015 εedition, διέρρευσαν σήμερα σε φωτογραφίες αλλά και benchmarks.

Ως προς το design διακρίνουμε αλλαγές από τους προκατόχους όπως τα ηχεία στην κάτω πλευρά, στο σχήμα και την θέση στην κάμερα και το LED flash. Επίσης, μπορεί να δούμε κάποιο άλλο υλικό από το ματ μέταλλο που είχαν οι προκάτοχοί τους, οι φωτογραφίες δείχνουν κάτι περισσότερο σαν γυαλί παρά μέταλλο.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το GFXBench δείχνει ότι το Samsung Galaxy A3 θα έρθει με οθόνη 4.7 ιντσών HD και το Samsung Galaxy A5 με οθόνη 5.2 ιντσών. Το Α3 θα φορά τετραπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7580 1.5GHz, Mali-T720 GPU μνήμη RAM 1.5GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, κάμερα 13 Megapixel και δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.

Το Samsung Galaxy A5 αναμένεται με οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή Exynos 7 Octa 1.6 GHz, μνήμη RAM 2 GB, κάμερα 13 Megapixel και δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.

Αν ανακοινωθούν σύντομα μάλλον δεν θα έχουμε Android 6.0 Marshmallow, αλλά Android 5.1.1 ενώ υπάρχει πιθανότητα να δούμε αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων με υποστήριξη για Samsung Pay.

Samsung Galaxy A3 και A5: Φωτογραφίες και specs από τις νέες εκδόσεις, Samsung Galaxy A3 και A5: Specs και φωτογραφίες από τις νέες εκδόσεις

Samsung Galaxy A3 και A5: Φωτογραφίες και specs από τις νέες εκδόσεις, Samsung Galaxy A3 και A5: Specs και φωτογραφίες από τις νέες εκδόσεις

Samsung Galaxy A3 και A5: Φωτογραφίες και specs από τις νέες εκδόσεις, Samsung Galaxy A3 και A5: Specs και φωτογραφίες από τις νέες εκδόσεις

Samsung Galaxy A3 και A5: Φωτογραφίες και specs από τις νέες εκδόσεις, Samsung Galaxy A3 και A5: Specs και φωτογραφίες από τις νέες εκδόσεις

Samsung Galaxy A3 και A5: Φωτογραφίες και specs από τις νέες εκδόσεις, Samsung Galaxy A3 και A5: Specs και φωτογραφίες από τις νέες εκδόσεις

Samsung Galaxy A3 και A5: Φωτογραφίες και specs από τις νέες εκδόσεις, Samsung Galaxy A3 και A5: Specs και φωτογραφίες από τις νέες εκδόσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας tiamat

Ανεβασε πολυ το πήχη η σαμ!

Μπατε δεστε την αξιολογηση για το a5 του justin diva Bieber στο skroutz να πεθανετε στα γελια!! Το εθαψε και ο κοσμος τον τιμώρησε με καταιγισμο αρνητικων αξιολογησεων! οχαχαχα

Lefteris

No Type C? Why?

Christos

Ένα εκατομμύριο μοντέλα έχει βγάλει η Samsung αλλά δεν μπορεί να βγάλει ένα που να έχει 2GB RAM με μέγεθος μέχρι 4.5′;
Τι έχουν πάθει όλοι με τα phablets;
Κάτσε να βγάλει η Apple κανένα μικρό και θα πλακώσουν όλοι μετά.

Nick

Ποιος είναι ο Justin diva bebier ρε κουαξ; Και γιατί σου είναι τόσο αναγκαίο να πάμε στο skroutz; Μιας και πήγα να δω είπε την γνώμη του το κράζουν και άλλοι στο skroutz το κινητό μπας και είναι φιλαράκι σου;

Nikolas

Εγω παντως που δουλεψα το α5 μια εβδομαδα(το ανταλαξα με εναν φιλο μου και του δανεισα το g3 μου)εχω να πω τα καλυτερα λογια.Στο θεμα μας, η samsung φαινεται οτι απο περσι με την σειρα A και στο εξης εχει κανει σημαντικες αλλαγες προς το καλυτερο οσον αφορα το design και φαινεται οτι ειναι σε καλο δρομο, σε σχεση με τα δυο προηγουμενα χρονια, προσφεροντας premium συσκευες σε καθε κατηγορια.Ελπιζω να συνεχισει ετσι..

lemodes

Turbo-Χ τα καλύτερα…..!!!!

John

@tiamat
Έχω παρατηρήσει και εγώ ότι μπαίνουν κάποιοι στο σκρουτζ με ψεύτικους λογαριασμούς και γράφουν αρνητικές αξιολογήσεις στα Samsung , μάλιστα είναι τόσο ηλίθιοι που καρφωνονται απο μόνοι τους γιατι πολλές φορές γράφουν απο κάτω “το τάδε μοντελο της Sony είναι καλυτερο”. Λολ , μιλάμε για κατάντια.

keysmith

η μόνη ένσταση έστω και για ψυχολογικούς λόγους είναι ότι το Α3 θα έχει 1,5gb ram αντί για 2. Δε λέω μπορεί και θα πάει καλά, αλλά πόσο κόπος ήταν να είναι στρογγυλό 2gb; Μάλλον δεν θέλει να ανταγωνίζεται το Α5 ή άλλα μοντέλα της, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Ελπίζω να βγει και δίκαρτη εκδοχή του χωρίς περικοπές στα χαρακτηριστικά (το σημερινό Α3 δίκαρτο δεν είναι 4g και έχει 1gb ram αντί 1,5 του μονόκαρτου).

Πάντως η τιμή του υπάρχοντος έχει πέσει σε λογικά επίπεδα (180€) και ελπίζω το νέο Α3 να μην ξεκινήσει από τα 300..

Bloodmaster

Εγω ευχαριστημενος απολυτα απο το Α3 μου εκτός από μια μικρη λεπτομερια.Απαραδεκτο το γεγονος οτι χαλασε το το συρταρακι για την sim. Στην αντιπροσωπια εδω και εναν μηνα και ακομη ανταλακτικο περιμενουν

george

ολη η σειρα alpha ειναι πολυ καλα τηλεφωνα.αλλα καλα κανει κ ανεβαζει το μεγεθος της οθονης αφου μαλλον νομιζουν οτι εκει εξω δεν υπαρχουν ανθρωποι αλλα χταποδια.ποσο χαιρομαι που στο τελος δεν θα υπαρχει αξιολογο τηλ για χρηση με το ενα χερι.ας ειναι καλα οι καμμενοι κ οι γκομενες που θελουν δισκους σερβιρισματος διπλα στο αυτι τους.κ συγνωμη που ακουγομαι καπως αλλα τηλ κατω απο 4.7 αξιολογο δεν υπαρχουν πλην 2 η 3 ενω φθασαμε πανω απο 5.2 εως 6 να εχουμε γεμισει αξιολογες συσκευες για ολα τα βαλαντια.που σημαινει οι νουμεραδες κ οι ναρκισσοι ειναι η αγοραστικη πιτα δυστυχως.

JohnWave

@george συμφωνώ απόλυτα και το έχω γράψει αρκετές φορές. Η διάθεση του Alpha φαίνεται ότι τελείωσε, όποτε αυτή τη στιγμή για να πάρει κάποιος δυνατό Android κινητό στις 4.7 ίντσες έχει μοναδικές επιλογές τα z3 z5 compact. Νιώθω πολύ τυχερός που πήρα το Alpha στα 300€ και εύχομαι να μην πάθει τίποτα γιατί μετά άντε βρες ισάξιο αντικαταστάτη στα ίδια χρήματα και στις ίδιες ίντσες.

Ιωάννης jb

tiamatako αστο.. (εμαθε και η samsung τωρα να δίνει εμφαση στο design ασε μας ρε φίλε!!!!!!!) με τις μπαχατέλες τα a3 και a5 δε κάνεις τίποτα.. είναι μετριότητες και αν τα καινούργια βγούν με την ιδια ram που είχαν και τα πρώτα.. θα έχουν αλλο ένα αδύναμο σημείο..
Δε φέρνουν ελλάδα και το m5 να σας πάρει και τα σώβρακα..
Πες και σε άλλους φίλους σου samsung fans να μπουν και να θάψουν την μοναδικη σοβαρή αξιολόγηση και να ξεθαβουν κάτι ακυρες που λεν δυο πράγματα και όλα τα βρισκουν ok..

LeoG4

Αχαχα , ξεφτίλα να μπαίνουν τα μποτάκια της πρώην εταιρείας sony και να γράφουν ψευτο review. Εκτός δεν είναι φανς και βγάζουν κάποιο χαρτζιλίκι γιατι αυθεντικός φαν της συγκεκριμένης εταιρείας που έχει πατώσει και έχει να βγάλει κινητό της προκοπής εδώ και χρόνια αμφιβάλλω αν υπάρχει κανένας.

παπαροκας tiamat

Justin diva Bieber δεν ήξερα οτι εισαι και reviewer βρε !
Αμα ειναι να σε παρουμε βοηθο του κωστα στο techblog !

Ιωάννης jb

Θα λεγα τώρα κάτι που πατάει γαντι σε σας τους δυο αλλά φοβάμαι οτι θα με κοψουν πάλι..
Το κινητάκι (a5) είναι το πιο δημοφιλές στο skroutz και μου εκανε εντύπωση το γεγονός…
Μετά απο μια βδομάδα χρήσης ΛΕΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ…. Δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο ψηλά..
Ειναι μετριότητα στα 2 κατοστάρικα θα άξιζε να το είχαν.. για να μη πω και λιγότερα..

Γιώργος

Ελπίζω τουλάχιστον να παίρνεις καλό μισθό για τις υπηρεσίες σου. Γιατί και τα σχόλια σου κάνει μπαμ ότι δεν είναι αυθόρμητα.

Sotiris

Ιωάννης Jb, στο θέμα τιμής δεν έχεις άδικο. Το A5 θα έπρεπε να κοστίζει 199 ευρώ στα καταστήματα αλλά δεν μπορείς να τα λες μετριότητες, Είναι εξαιρετικά τηλέφωνα, μόνο στον επεξεργαστή έχουν εκπτώσεις και δεν δικαιολογεί την τιμή που κοστίζουν.

Στελλα

Παιδιά καλησπέρα!! Ψάχνω νέο κονητο τωρα λειτουργώ το I phone 4s απο το οποιο ειμαιι εξετάσεις ευχαριστημένη πλην απο καμια μικροθεματα ! Αποφάσισα να αλλάξω εταιρία κ να παρω το Samsung A5 !! Θα θελα να μ πει καποιος απο εσάς π το εχει λειτουργήσει αν παρουσιάζει προβλήματα κολλήματα κτλ !! Ευχαριστώ !!

ChrisG

Στέλλα πές μας τι χρήση σε ενδιαφέρει και που εστιάζεις σε αυτό που θα ήθελες periss;otero ώστε η επιλογή να είναι η καλύτερη,οικονομική και ποιοτική.πόσα δίνεις για το επόμενο κινητό σου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.