Samsung Galaxy A3 και A5, εμφανίζονται σε leaked video

Πλέον μιλάμε σχεδόν με βεβαιότητα για τη νέα σειρά Galaxy Alpha από την οποία έχει ανακοινωθεί το Samsung Galaxy Alpha με μεταλλικό frame. Έχουμε δει να διαρρέουν τα Samsung Galaxy A3, A5 και A7. Πριν από 2 μέρες είδαμε φωτογραφίες από τα Galaxy A3 και A5 και σήμερα διέρρευσε και video από το οποίο βλέπουμε το premium design των συσκευών.

Εκτός από το premium design όμως οι πληροφορίες λένε ότι η Samsung έχει αλλάξει την φιλοσοφία της όσον αφορά την μπαταρία και το πίσω καπάκι. Λέγεται ότι η μπαταρία δεν είναι αποσπώμενη αλλά και το καπάκι δεν αλλάζει, αυτό είναι κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει η Samsung μέχρι στιγμής.

samsung galaxy a3 video, Samsung Galaxy A3 και A5, εμφανίζονται σε  leaked video

samsung galaxy a3 video, Samsung Galaxy A3 και A5, εμφανίζονται σε  leaked video

samsung galaxy a3 video, Samsung Galaxy A3 και A5, εμφανίζονται σε  leaked video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dalinos

Το πρωτο βημα το εκανε με τα υλικα κατασκευης..Θελει ομως πολυ δουλεια ακομα η samsung ..1) Καταρχην να αλλαξει την εμφανιση που θυμιζει 2010 και εχει αποκτησει περισσοτερους haters παρα fans..2) Το χαλια κατα την προσωπικη μου αποψη home button και 3) και σημαντικοτερο..Touchwiz..μαζι με το ui της sony (τουλαχιστον εως το z2 γιατι στο z3 ειδα απο βιντεο μονο κατι εγινε) οτι χειροτερο υπαρχει και σε θεμα εμφανισεις και πρακτικοτητας αλλα και ομαλοτητας λειτουργειας..απλα κανει τουμπανα κινητα με 4 και 8 πυρηνες και 3 gb ram να σερνονται..αυτο θελει πολυ προσπαθεια να το καταφερεις!!

Το θεμα ειναι οτι η samsung τα ηξερε ολα αυτα πολυ πριν εμφανιστουν τα νουμερα -60% για το 2014 αλλα ειχε καλοβολευτη στηριζομενη σαυτους που δεν ειχαν ιδεα απο smartphone και αγοραζαν το πρωτο galaxy που βρισκανε στα καταστηματα, κατι ace, core , mini κτλπ..Ευτυχως ο κοσμος αρχιζει και νιωθει σιγα σιγα τη ειναι το smartphone
Sorry για το μεγαλο ποστ αλλα σαν πρωην φιλος/πελατης της samsung ηθελα να τα πω 😛

antonis

εμ λυσαξατε ολοι πλαστικουρα πλαστικουρα.. παρτε τωρα premium κατσαρολικα και απο την σαμμυ και σε κανα δυο χρονακια μολις κλαταρει η μπαταρια να ψαχνεστε τι να κανετε.. να ζησει το unibody!

nikoluckyss

Ποια η διαφορά του galaxy Alpha του κορεατικου με το ευρωπαϊκο; θα υπάρξουν προβλήματα αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει την κορεατικη έκδοση στην Ελλάδα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.