Samsung Galaxy A33: Παίρνει την ενημέρωση One UI 6.1

Samsung Galaxy A33, Samsung Galaxy A33: Παίρνει την ενημέρωση One UI 6.1

Η Samsung συνεχίζει να φέρνει το One UI 6.1 σε όλο και περισσότερα τηλέφωνα της σειράς Galaxy A, με το επόμενο στη λίστα να είναι το Galaxy A33.

Μιλάμε για μια συσκευή μεσαίας κατηγορίας που κυκλοφόρησε πριν από περίπου δύο χρόνια και έλαβε ήδη την ενημερωμένη έκδοση Android 14 πριν από λίγο καιρό.

Επί του παρόντος, η ενημέρωση One UI 6.1 κυκλοφορεί στο Galaxy A33 στην Ευρώπη, τουλάχιστον σύμφωνα με την ομάδα του SamMobile. Ακριβώς όπως τα άλλα τηλέφωνα της σειράς Galaxy A που έχουν αναβαθμιστεί σε One UI 6.1 πρόσφατα, η ενημέρωση δεν περιλαμβάνει καμία από τις λειτουργίες Galaxy AI που έλαβαν οι ναυαρχίδες της Samsung.

Ωστόσο, η Samsung συμπεριέλαβε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Απριλίου 2024, επομένως οι μονάδες Galaxy A33 στην Ευρώπη θα είναι σχετικά ενημερωμένες όσον αφορά τις ενημερώσεις ασφαλείας.

Η ενημέρωση One UI 6.1 έρχεται με τον αριθμό έκδοσης A336BXXU8EXDC.

Η Samsung έχει ήδη κυκλοφορήσει την ενημέρωση One UI 6.1 σε αρκετά τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy A15, Galaxy A34, Galaxy A54 και Galaxy A73.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ

Χτές κατέβασα το ONE UI 6.1 σε SAMSUNG A33 έχω την εντύπωση ότι έγινε πιό “αργό “

Ιωάννης

Δλδ εσύ τη περίμενες; a35 υπάρχει πλέον! Με καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη κάρτα γραφικών, ξεκινάει από 6 γιγα ραμ και φτάνει μέχρι και 12!
Το ui one 6.1 πάνω στο a35 έπαιξε πρώτα και τώρα που μπήκε στα παλιότερα θα τα ζορίσει!
Το 33 παίζει από 4gb ram έως 8!
Το καλό είναι ότι ακόμα και το δικό σου 33 που έχει 2 χρόνια στην αγορά φοράει καλή και γρήγορη μνήμη rom ufs 2.2 κάτι που θα τα κάνει να αντέξουν!
Όπως καλά κρατεί και το παλιότερο a32 το οποίο το ξέρω από πρώτο χέρι και η γρήγορη μνήμη ufs ακόμα και σήμερα το σώζει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.