Samsung Galaxy A34 και A54: Κυκλοφόρησαν επίσημα renders πριν την κυκλοφορία

galaxy a34, Samsung Galaxy A34 και A54: Κυκλοφόρησαν επίσημα renders πριν την κυκλοφορία

Mπορεί η προσοχή όλων μας να έχει στραφεί στην αποκάλυψη της επερχόμενης σειράς Galaxy S23 της Samsung, ωστόσο ο όμιλος πρόκειται να παρουσιάσει και δύο τηλέφωνα της σειράς Α. Ο λόγος για τα Α34 και Α54, επίσημα renders των οποίων μοιράστηκε ο Evan Blass στο Twitter.

Οι πληροφορίες θέλουν τις δύο συσκευές να κυκλοφορούν στις 18 Ιανουαρίου στην Ινδία.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, το Galaxy A34 θα πρέπει να έχει σχεδόν τις ίδιες προδιαγραφές με τον προκάτοχό του με οθόνη FHD+ AMOLED 6,5 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και chipset Exynos 1280. Η μπαταρία αναμένεται να έχει χωρητικότητα 5.000 mAh και να υποστηρίζει φόρτιση 25 W. Ακόμα, περιμένουμε κύρια κάμερα 48MP, ενώ η συσκευή θα τρέχει το Android 13 με One UI 5 και αναμένεται να διατηρήσει την αντοχή στο νερό IP67.

Το Galaxy A54, από την άλλη, αναμένεται να έχει μια FHD+ AMOLED 6,6 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και το chipset Exynos 1380 που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Το τηλέφωνο φέρεται να διαθέτει επίσης κύρια κάμερα 50MP, μπαταρία 5.100 mAh με φόρτιση 25W και πιστοποίηση IP67.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mixail Mpoliev

Υποτίθεται θα είχαν Snapdragon επεξεργαστές αυτή η σειρά ..πάλι έξω έπεσαν …το Α34 με το 33 μηδενικές διάφορες 1280 έχει ο 33 1280 θα έχει και ο 34 αυτό δεν είναι εξέλιξη ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.