Samsung Galaxy Α41: Με οθόνη Super AMOLED, τριπλή κάμερα και τιμή 319 ευρώ

, Samsung Galaxy Α41: Με οθόνη Super AMOLED, τριπλή κάμερα και τιμή 319 ευρώ

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση του νέου δίκαρτου Samsung Galaxy A41 σε Ελλάδα και Κύπρο. Το Galaxy A41 έρχεται με οθόνη Infinity-U οθόνη, Super AMOLED FHD+ 6.1 ιντσών με ανάλυση FHD+ και αναλογία διαστάσεων 20:9.

Το Galaxy Α41 είναι εξοπλισμένο με τριπλή κάμερα με τον κύριο αισθητήρα στα 48MP, 8MP υπερευρυγώνιο και 5MP κάμερα βάθους. Η μπροστινή κάμερα 25 Megapixel προσφέρει καθαρές, ευκρινείς selfie υψηλής ανάλυσης για αποτύπωση κάθε λεπτομέρειας.

Η κάμερα του νέου Galaxy Α41 φέρει ενισχυμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης. Το εργαλείο βελτιστοποίησης σκηνής αναγνωρίζει και βελτιστοποιεί 20 δημοφιλή θέματα ενώ ο χρήστης έχει τη δυνατότητα προσθήκης AR αυτοκόλλητων και stickers για μια πιο διασκεδαστική εμπειρία selfie.

Το Galaxy A41 διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας, 3500 mAh, για περισσότερη ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ταχεία φόρτιση 15W, αυξάνει τον χρόνο χρήσης και μειώνει τον χρόνο φόρτισης. Με μνήμη RAM 4GB, εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 64GB και δυνατότητα επέκτασης μνήμης έως 512 GB, οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν τις αγαπημένες τους στιγμές, χωρίς να ανησυχούν για τον αποθηκευτικό χώρο.

Για επιπλέον ευκολία και άνεση στη χρήση, το περιβάλλον χρήσης One UI επιτρέπει πλοήγηση με ένα χέρι και νυχτερινή λειτουργία, για άνετη εμπειρία προβολής τη νύχτα. Η βελτιστοποιημένη λειτουργία Game Booster βασίζεται στο ΑΙ και προσφέρει απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού.

Το Galaxy Α41 διαθέτει λειτουργία αναγνώρισης προσώπου και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη, για εύκολο και ασφαλές έλεγχο ταυτότητας και ξεκλείδωμα. Διατίθεται σε χρώμα Prism Crush Black, Prism Crush White και Prism Crush Blue. Η τιμή του είναι 319 ευρώ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pito

Εχω το α40 κ δεν βλεπω μεγαλη διαφορα με το νεό μοντελο!

John

Παντελως αδιαφορο εως μαπα. Σε συγκριση πχ το Redmi note 9s εχει πολυ καλυτερο επεξεργαστη , 5000 mah μπαταρια , μεγαλυτερη οθονη κτλ και το βρισκεις σε χαμηλοτερη τιμη.
Γενικα το μονο απο την σειρα Α που αξιζει ειναι το A71.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.