Samsung Galaxy A42 5G: Κυκλοφορεί με οθόνη 6,6 ιντσών HD+ και τιμή £349

Samsung Galaxy A42 5G, Samsung Galaxy A42 5G: Κυκλοφορεί με οθόνη 6,6 ιντσών HD+ και τιμή £349

Το Samsung Galaxy A42 5G κυκλοφορεί και επίσημα στην Ευρώπη, με τιμή £349, δηλαδή περίπου 385 ευρώ. Πρόκειται για τον οικονομικότερο 5G smartphone της εταιρείας, το οποίο είχε ανακοινωθεί στο Life Unstoppable event στις 2 Σεπτεμβρίου. Όμως, πέραν του 5G, πλέον ξέρουμε και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, το Samsung Galaxy A42 5G έρχεται με οθόνη Super AMOLED 6,6 ιντσών με ανάλυση HD+, την οποία πρώτη φορά βλέπουμε σε συσκευή αυτής της κατηγορίας τιμής από την εταιρεία. Η οθόνη είναι τύπου Infinity-U, με το notch να φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 20MP (f2.2). Όπως βλέπουμε τα bezel περιμετρικά είναι αρκετά μικρά, αλλά το chin στο κάτω μέρος είναι υπαρκτό.

Samsung Galaxy A42 5G, Samsung Galaxy A42 5G: Κυκλοφορεί με οθόνη 6,6 ιντσών HD+ και τιμή £349

Στο εσωτερικό του οικονομικού 5G μοντέλου υπάρχει οκταπύρηνος επεξεργαστής, με δύο πυρήνες στα 2.2GHz και έξι στα 1.8GHz. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει με 4GB, 6GB και 8GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία ανέρχεται στα 5.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 15W. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι on-screen.

Στο πίσω μέρος του Samsung Galaxy A42 5G υπάρχει τετραπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 48MP, 8MP ultra-wide, 5MP macro και 5MP αισθητήρα βάθους. Το πίσω μέρος φαίνεται να είναι κατασκευασμένο από πλαστικό (glastic), ενώ θα έρθει σε τρία χρώματα: Prism Dot Black, Prism Dot White και Prism Dot Gray. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 6 Νοεμβρίου.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θεοδώρα

Ανάμεσα σε αυτό κ το samsung A71 ποιο προτείνετε;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.