Samsung Galaxy A5 (2016): Ξεκίνησε η διάθεση security update

Η Samsung ξεκίνησε να διαθέτει στους χρήστες των Galaxy A5 (2016) την τελευταία αναβάθμιση Security Maintenance Release (SMR) για το λειτουργικό σύστημα στις συσκευές τους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρεία πέραν των διορθώσεων που αφορούν την ασφάλεια από τη Google, για το Android, αλλά και τη Samsung, για τις δικές της εφαρμογές, δεν περιλαμβάνονται άλλες διορθώσεις, βελτιώσεις ή νέα χαρακτηριστικά.

Το update αρχικά ξεκίνησε από περιοχές της Ασίας και συνεχίζεται με περιοχές της Ευρώπης. Επειδή πρόκειται για αναβάθμιση OTA – Over The Air- είναι πιθανόν να χρειαστεί μερικές ώρες ή και ημέρες μέχρι να γίνει διαθέσιμο και στη συσκευή σας αυτόματα. Από την άλλη υπάρχει πάντα η επιλογή να κάνετε χειροκίνητο έλεγχο για updates όπου και λογικά θα σας το εμφανίσει.

Προφανώς και προτείνεται η άμεση εγκατάσταση του αφού διορθώνει θέματα ασφάλειας στη συσκευή.

Samsung Galaxy A5 (2016), Samsung Galaxy A5 (2016): Ξεκίνησε η διάθεση security update

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nik

Την έκανα έχεις κ βελτιώσεις στην απόδοση κ ταχύτητα.
Multitasking τεράστια βελτίωση!
Mm αναμένεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy A5 2016

Samsung Galaxy A7 και A5 (2016): Αναβάθμιση σε Marshmallow

Η Samsung ετοιμάζεται να αναβαθμίσει σε Android Marshmallow τα Samsung Galay A7 και Samsung Galaxy A5 (2016). Η νέα έκδοση του Android θα φέρει μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά όπως Doze mode, ενισχυμένα app permissions και βελτιωμένα notifications.

News Samsung Samsung Galaxy A3 2016 Samsung Galaxy A5 2016

Samsung Galaxy A3, A5,A7 (2016): Οι τιμές σε Γερμανία και Μ.Βρετανία

Λίγο πριν τελειώσει το 2015, η Samsung ανανέωσε τη σειρά των Galaxy A με τα Samsung Galaxy A3 (2016), Galaxy A5 (2016) και Galaxy A7 (2016). Τα νέα smartphones ήταν διαθέσιμα στην Κίνα και ετοιμάζονται σύντομα να έρθουν στην ευρωπαϊκή αγορά.

News Samsung Samsung Galaxy A3 2016 Samsung Galaxy A5 2016

Samsung Galaxy A3, A5: Διαθέσιμα Ιανουαρίο με τιμή 329 και 429 ευρώ [Ολλανδία]

Τα Samsung Galaxy A3 και Samsung A5 (2016), ανακοινώθηκαν μαζί με το νέας γενιάς Samsung Galaxy A7 αρχές του μήνα και είναι τα νέα smartphones μεσαίας κατηγορίας με premium design. Στην επίσημη ανακοίνωση η Samsung δεν έδωσε τιμές, αλλά ούτε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. Το μόνο που γνωρίζαμε είναι ότι Δεκέμβριο θα πάνε Κίνα και Ιανουάριο […]

News Samsung Samsung Galaxy A3 2016 Samsung Galaxy A5 2016

Samsung Galaxy A3, A5, A7 (2016): Επίσημα με κατασκευή από μέταλλο και γυαλί

Έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση των smartphones που σήμαναν την στροφή της Samsung σε πιο premium design, η εταιρεία έκανε σήμερα τα αποκαλυπτήρια των νέων Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy A5 και Samsung Galaxy A7 (2016 edition). Υπάρχουν διαφορές στο design από τους προκατόχους τους όπως πιο στρογγυλές γωνίες και η θέση του LED flash.