Samsung Galaxy A5 (2017): Φωτογραφίες από το μεταλλικό σασί

Η Samsung φημολογείται ότι ετοιμάζει τη νέα σειρά Galaxy A 2017, στην οποία και θα ανήκουν τα Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy A5 και Samsung Galaxy A7. Αν και θα είναι μοντέλα του 2017, η επίσημη ανακοίνωση δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στο 2016.

Το πρώτο smartphone της σειράς που διέρρευσε είναι το Samsung Galaxy A5 2017, το οποίο έχει περάσει από benchmark και σήμερα διέρρευσαν live φωτογραφίες από το μεταλλικό σασί του. Αν οι φωτογραφίες δείχνουν πράγματι το A5, τότε βλέπουμε μια πολύ λεπτή συσκευή κατασκευασμένη από μέταλλο.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, από το Samsung Galaxy A5 (2016) περιμένουμε οθόνη 5.2 ιντσών Super AMOLED full HD (1080p), επεξεργαστή Exynos 7880, μνήμη RAM 3GB. Στο Geekbench είχε εμφανιστεί με Android 5.1 Lollipop, αλλά μάλλον πρόκειται για λάθος από τη στιγμή που η Google έχει κάνει ήδη διαθέσιμο το Android 7.0 Nougat.

samsung galaxy a5 2017, Samsung Galaxy A5 (2017): Φωτογραφίες από το μεταλλικό σασί

samsung galaxy a5 2017, Samsung Galaxy A5 (2017): Φωτογραφίες από το μεταλλικό σασί

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Θεωρω παντως οτι η σειρα A 2016 τουλαχιστο τα A3 και A5,ειναι μεγαλη αποτυχια..Εδωσε η Samsung πολυ σημασια στην εξωτερικη εμφανιση και στο εσωτερικο τα εκανε μανταρα..

A3=Μολις 1.5 gb ram με exynos 7578 που ειναι απλα για γελια…
Α5=2 gb ram με exynos 7580 που επισης ειναι για γελια…
Επισης κανενα απο τα 2 δεν εχει ουτε καν led ειδοποιησεων…

vasilisA3

Φίλε δεν αλήθει. Εγώ που έχω το Α3 2015 πεταει και χωρίς format εδώ και 15 μηνες. Δεν έχουν σημασία τα χαρακτηριστικα απλά η εμπειρία χρήσης η οποία είναι πολύ καλη.
Το μόνο που δεν θέλω είναι να πάει σε γυαλι, κάτι που από ότι φαίνεται εκεί το πηγαίνε.

Νικος

Antonis εισαι σιγουρος οτι δεν εχει light sensor? Γιατι σε αλλες σεκιδες λεει πως εχει

Antonis

Φιλε Βασιλη καλησπερα..Δεν ξερω τι απαιτησεις εχεις απο το κινητο σου και πως το χρησιμοποιεις,αλλα προσωπικα με απογοητευσαν και τα 2 (A3-A5)…Με μολις 3 εφαρμογες ανοιχτες και το reload παει συννεφο…Λαγκ που επισης παει συννεφο…Στο A5 ειδικα χρειαζοταν πολλες φορες να κανω restart για να ξεφυγει απο τα λαγκαρισματα τα οποια φυσικα και επεστρεφαν ξανα μετα απο λιγη ωρα χρησης…Επισης μη ξεχνας κα την τυιμη πωλησης τους..Το A3 το βρισκεις με 200 ευρω οταν με 200 ευρω περνεις αλλα κινητα το οποια πραγματι πετανε..Το A5 το βρισκεις με 260 ευρω που επισης σε αυτα τα χρηματα υπαρχουν αλλα κινητα που πετανε με καλυτρερους επεξεργαστες και σαφως περισσοτερη ram…Τα A 2016 αξιζει να τα παρει καποιος που τον ενδιαφερει κυριως η εξωτερικη εμφανιση και δεν τον ενδιαφερει η εμπειρια χρησης…Ειδικα το A3 το οποιο αν και ειναι το ιδιο με το A5 εξωτερικα,λογω του μικροτερου μεγεθους φαινεται ακομα πιο ομορφο…Αλλα η εωτρικη εμφανιση δεν δικαιολογει τις τιμες αυτες…Τουλαχιστον οχι πλεον..Απο εδω και περα θα βλεπουμε πραγματικα ομορφα κινητα απο αρκετες εταιριες με οντως καλα χαρακτηριστικα σε λογικες τιμες

t0mpan0

@ Antonis,

Μάλλον θα χει θέμα η συσκευή σου, κάνε hard-reset. Φίλος μου έχει το A5 και πηγαίνει τζάμι. Μια χαρά spec + τρελή εμφάνιση για mid-range Samsung. Επίσης με αυτά τα λεφτά, ΔΕΝ παίρνεις καλύτερο πακέτο, τουλάχιστον Samsung. Μόνο κινεζιές. Και επίσης αυτά τα του τύπου, “δεν ξέρω τι είδους χρήστης είσαι” είναι κομπλεξικές βλακείες. Όλοι το παίζετε ψαγμένοι κ’ετσι και μόνο facebook και viber είστε. Δηλαδή όλοι πρέπει να χουν ναυαρχίδες κινητά?

Σταύρος Χρι

Τα ειπε όλα ο Αντώνης…. Πραγματικά όντως ακριβώς έτσι!!!

Ntoz

Αυτό το unibody στο όνομα του και καλά premium έφερε μόνο πολλά “καλα” Αυξημένες τιμες(iPhone=samsung) the Αυξημένο sar (iphone), εκρήξεις (samsung).
Και οι πιστοί μιλάνε ακόμα για premium unibody.

Γιάννης

Ευτυχώς οι κομπλεξικοι Έλληνες εν έτη 2016 είναι πραγματικά λίγοι και όσο περνάει ο καιρός λιγοστεύουν όλο και περισσότερο. Ο παραπάνω φίλος μιλάει για Κινεζιές. Ας του πει κάποιος πως με μόνο 200€ από Best Price μπορεί να πάρει το Xiaomi Redmi Note 3 Pro με snapdragon 650 επεξεργαστή, 77.000 πόντους στο Antutu, 3 GB Ram, μεταλλική κατασκευή, το οποίο κάνει σκόνη τη σειρά A5 της Samsung. Και άμα ψάξει στο YouTube, το κινητό έχει γίνει ανάρπαστο παγκοσμίως με πολλά reviews να έχουν πάνω από 500.000 προβολές. Η Xiaomi και η Huawei δεν είναι Κινεζιές… Είναι κορυφαίες εταιρείες, τις οποίες προτιμούν όλο και περισσότεροι στην Ελλάδα.

Γιάννης

Την σειρά Α ήθελα να πω. Sorry

Ιωάννης jb

Το a5 του 16 πρόσφατα το είδα σε έναν γνωστό μ…
Είναι καλουτσικο κινητάκι… 3 χιλιάρικα στο geekbench 35 στο antutu…
Δε κολλάει τουλάχιστον προς το παρόν…
Ακριβουτσικο κινητό…
Τώρα για το a5 του 17 περιμένουμε κάτι ακόμα καλύτερο… Κ στο θέμα τις τιμής…

Ιωάννης jb

@t0mpan0.. Το a5 του 16 κάνει 250 ευρώ με περίπου τόσα παίρνεις θηρία ανήμερα…
Λίγο πάνω από τα 200 βρίσκεται το bbz30 κινητό με @@…
Στα 220 το g flex 2….
Με 270 παίρνεις nexus 5x 32gb κ άντε γειά…
2-3 βδομάδες νωρίτερα έπαιρνες με 250 motorola moto x play…
3 μήνες πριν xperia z3 στα 270…

Θέλεις κ άλλα για να καταλάβεις ότι είναι πανάκριβο το a5????

Φωτης

Ιωάννης jb@ σε ΑΥΤΑ τα χρήματα για μενα ειναι οτι καλυτερο!!!250€..Το g flex 2 το ειχα κ περα απο τρελο lag μου την έδινε που οταν ανέβαζε θερμοκρασίες η οθονη έριχνε την φωτεινότητα..Γενικα ειχε κόφτες..Το A5 2016 το εχει φιλος κ το γουστάρω τρελα..Εγω δεν βλεπω κόλλημα στην συσκευή αλλα αυτο δεν με νοιάζει κ πολυ..Εγω έπαθα πλακα με την μπαταρια..Ειναι επιπέδου Ζ3 mate 8..Κ σε αυτήν την κατηγορια συσκευή δεν υπαρχει με τέτοια αυτονομία..Η οθονη τρομερη με πιο φουλ φωτεινωτητα απο το s6 κ πιο φυσικα χρωματα τα ισα διπλα διπλα..Σε ανάλυση η διαφορα με το s6 φαινεται λιγο μονο αν δεις 2Κ βιντεο..Απο το να δίνω 600αρια κ να εχω κ κει προβληματα ασε..Τον αλλο μήνα το τσιμπαω!!!!Η καμερα ξερω οτι δεν ειναι σαν τις Τορ ναυαρχιδες αλλα βγαζει πολυ καλές φωτο..Απο εμφάνιση κόσμημα..Τα lg ας το..Το lg g5 ένας στην δουλειά του κρέμασε..Το κλασικό κόλλημα με τα Lg..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..Το μονο που φοβάμαι ειναι μην παρω το Α5 κ κανει κανά μπαμ κ αυτο..

Psagmenos

Blackview BV6000.τελος!

Andreas

Πηρα το Α5 2016 αρχες Αυγουστου απο Kaizer με Ιταλικη rom ΜΜ 6.01 και πεταγε στην κυριολεξια.Μπαταρια δυο μερες και του εβγαζα τα ματια ολη μερα.Lag ουτε λογος να γινετε.Σε ολα απιστευτο(αν και δεν ειμαι power user). Μετα απο λιγες μερες ερχεται ενα update και απο τοτε τρωει την μπαταρια σαν νερο,αρκετα lags και αναγκη για πολλες επανεκινησεις.Εκει που ειπα οτι βρηκα ΤΟ τηλεφωνο,ξενερωσα ασχημα.Ελπιζω να διορθωθειγιατι με βλεπω να το σουταρω.

Φωτης

Ιωάννης jp@ το A5 στα 250€ ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για μενα..Το εχει φιλος..Το g flex 2 το ειχα.Lag παρα πολυ κ οταν ανέβαζε θερμοκρασίες έριχνε την φωτεινότητα στην οθονη κ αυτο μου την έδινε πολυ..Γενικα ειχε κόφτες..Το a5 2016 εχω πάθει πλακα με την μπαταρια..Μιλαμε απο τις καλυτερες που υπαρχουν σε συσκευή..Μαζι με του z3 κ mate 8!!!Η οθονη φοβερη με καλυτερη φωτεινότητα απο του s6 τα ειδα διπλα διπλα αλλα υστερεί λιγο σε ανάλυση..Το τσιμπαω άμεσα..Εχω δει κ ναυαρχιδες που εχουν κ αυτές ενα κάρο προβληματα..Η καμερα ξερω οτι δεν ειναι οπως στα Τορ κινητά αλλα βγαζει παρα πολυ καλές φωτο..Ενας στη δουλειά του παιθανε το lg g5..Το κλασικό κόλλημα που τρωει κ τα χάνεις ολα..

bezilys

Εγώ δεν το θεωρώ αποτυχία το a5 2016 μπορεί να συγκριθεί άνετα με το s6 εμφανισιακά είναι μια χαρά ,από κάμερα είναι πολύ κοντά με το s6 ,multitask το ίδιο με το s6 (δλδ χάλια!),και επεξεργαστής αρκετά γρήγορος με 1 δευτερόλεπτο διάφορα από το s6 σε άνοιγμα εφαρμογών!

Giannis

Η αλήθεια είναι ότι επειδή είναι ”Samsung”(όπως και τα Apple) είναι όνομα και τα κοστολογούν περισσότερο απ’όσο πραγματικά αξίζουν(σύμφωνα και με τον ανταγωνισμό).
Σε γενικά πλαίσια είναι καλά τηλεφωνάκια αυτά της σειράς ”Α” και ναι σε εμφάνιση έχουν κάτι το πιο elegance. Φυσικά όπως είπες και ο φίλος παραπάνω οι ”κινέζοι” ανεβαίνουν αλλά εδώ στην Ελλάδα δυστηχώς δεν υπάρχει αντιπροσωπία με ότι σημαίνει αυτό και ας μην ξεχνάμε είναι ηλεκτρονικές συσκευές και ΄΄όλα΄΄ χαλάνε ότι μάρκα και να είναι.
Για την κάθε συσκευή-μαρκά υπάρχει και ο αντίστοιχος αγοραστής.

Antonis

Επειση διαβαζω καποια σχολια οτι το A5 ειναι το καλυτερο κινητο σε αυτα τα χρηματα,θα αναφερω καποια κινητα τα οποια τα εχω πιασει στα χερια μου και ειναι πανω κατω στην ιδια κατηγορια τιμης με το A5..Εχουμε και λεμε:

1)Huawei Honor 5X
2)LG G3
3)Huawei P9 Lite 3GB
4)LG Nexus 5X
5)Huawei P8

Πιαστε τα αυτα τα τηλεφωνα,παιξτε μαζι τους και μετα ξαναπειτε οτι το A5 ειναι το καλυτερο κινητο σε αυτα τα χρηματα

xrhstos

Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε η σειρά Α.Θα πρότεινα το Samsung galaxy j7 2016 απο σκρουτζ με αντροιντ 6.0 out of the box και οκταπύρηνο επεξεργαστή και είναι στα ίδια χρήματα με τα κινητά της σειράς Α.

Δημήτρης Μαυρ

Παιδιά το καλύτερο κινητό που έβγαλε ποτέ η σαμσουνγκ είναι το γκαλαξυ τζαστ Αλφα το οποίο μάλιστα το είχα 2 χρόνια το έσπασα και αγόρασα πάλι το ίδιο. Η σάμσουνγκ έκανε μεγάλο λάθος που το έβγαλε τότε για αφτό και δεν το διαφήμησε. Το κινητό ειναι 2 χρονόν και οι περισσότεροι που γνωρίζεται τα χαρακτηριστικά του με τον έξυνος και 2 γκιγκα ράμ και 720π οθόνη βάζει κάτω και το α3 α5 α7 του 2019!! Το ντιζάιν του και η κάμερα του και γενικότερα το βλέπουμε σαν στύλ σε ναυαρχίδα του 2016.. κρίμα που δεν έβγαλε το τζάστ αλφα 2 και αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε τα σ7 εντζ και χαζομαρες με 5.5 ιντσες οθόνη..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.