Samsung Galaxy A5 (2017): Διέρρευσαν press render και specs

Τον προηγούμενο Νοέμβριο υπήρξαν φήμες ότι το Samsung Galaxy A5 (2017) θα ερχόταν σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, Black, Gold, Pink και Blue. Σύμφωνα με το τελευταίο leak ενός press render, αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνεται, και εκτός αυτού μαθαίνουμε και τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Σύμφωνα με την πηγή, το Galaxy A5 (2017) θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών, με ανάλυση 1080×1920.

Στο εσωτερικό θα έχει τον Exynos 7880 με οκταπύρηνη CPU στα 1.8GHz και Mali-T860 MP4 GPU. Όσον αφορά την RAM, αυτή θα είναι στα 3GB, ενώ η εσωτερική μνήμη θα είναι στα 32GB. Και οι δύο κάμερες του Galaxy A5 (2017) θα είναι στα 16 megapixel, θα έχει μπαταρία 3.000mAh και θα έρχεται με Android 6.0.

Το πάχος της συσκευής θα είναι στα 7.8mm και θα έχει USB Type-C. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο στο YouTube, το οποίο έδειχνε ότι το Samsung Galaxy A5 (2017) θα έχει ηχείο στο πλαϊνό μέρος. Ωστόσο, το βίντεο κατέβηκε αρκετά γρήγορα.

Ίσως δούμε και κάποια άλλα χαρακτηριστικά στο Galaxy A5 (2017), όπως fingerprint scanner και IP68 πιστοποίηση, πράγμα που θα σημαίνει ότι θα είναι αδιάβροχο μέχρι τα 3 μέτρα, για έως και 30 λεπτά. Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει λογικά στην CES 2017, τον επόμενο μήνα στο Las Vegas.

Samsung Galaxy A5 2017 press render leaks colors specifications specs, Samsung Galaxy A5 (2017): Διέρρευσαν press render και specs

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Αμάν ρε Samsung συνέχεια να θες να βγάζεις το ίδιο μοντέλο με διαφορετικές εκδόσεις !!!

Βγάλε κάνα άλλο μοντέλο με κάτι διαφορετικό επιτέλους !!

Νικος8

Τι διαφορετικο θελετε; Καλυτερα specs εχει τα οποια απο αυτα εχουν και ναυαρχιδες… Οταν πεσει η τιμη θα ειναι πολυ καλη επιλογη

Bloodmaster

Κατι για το a3 του 2017 ξέρουμε? Επισης μεχρι 200 € μπορειτε να προτεινετε καμια συσκευη απο skroutz. Κατα προτιμηση κατι επωνυμο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

ΛΛ

Συνεχίζει την πολλη καλή παράδοση η Samsung στη σειρα Α και δειχνει οτι μια εταιρια ιςχυρο μπραντ μπορει να παράγει δυνατά κινητά με premium στοιχεία σε τιμες μεσαίας κατηγορίας.

Οςο για κινητά εως 200 μπορεις να δεις Xperia XA ( εχει και ωραια πολλα χρώματα)…. Το βρισκεις και σε κανονικές γνωστές αλυσίδες σε προσφορά και το Samsung A3 θεωρω οτι ειναι καλες επιλογες. Καλες γιορτες

KostasB

Μακάρι να βάλει και μέταλλο στην πλάτη σε όλες τις επόμενες συσκευές της.

Νικ

Η σαμσουνγκ έχει κάνει το απολυτο και έχει κινιτα για όλες της τσέπες. Έχει βγάλει στα φτηνά την σειρά j στα μέτρια την σειρά a και στα hi end την σειρές s με την τελευταία αν την πάρεις 8 μήνες μετά το έχεις πάρει στην μισή τιμή δηλ το s6 στα 360 ε τι αλο θέλετε δηλαδή!!!!

Αναστασια

Εξαιρετικό κινητό, το χάρηκα τις 14 ώρες που άντεξε πριν χαλάσει. Πραγματικά πιο γρήγορα δεν πρέπει να χει χαλάσει κινητό σε άνθρωπο. Τι να πω? Απλά μια τεράστια ταλαιπωρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.