Samsung Galaxy A5 και A7 (2018): Αποκαλύπτονται πλήρως σε 3D renders

Η Samsung θεωρείται ένας εκ των κυρίαρχων κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων στην αγορά. Διαθέτει συσκευές τόσο στην low-end κατηγορία, όσο στα mid-range και high-end εύρη αγοράς.

Μια εξαιρετικά κερδοφόρα σειρά είναι η Galaxy A, της οποίας τα μοντέλα (A3, A5 και A7) απευθύνονται σε χρήστες που θα πληρώσουν περίπου έως 400 ευρώ για μια συσκευή. Εφόσον το νέο έτος είναι πλέον κοντά, οι φήμες για τις αναβαθμισμένες εκδόσεις του 2018 όλο και πληθαίνουν.

Πριν από λίγες ώρες, ένας διάσημος leaker έδωσε στην δημοσιότητα μια σειρά από εικόνες που υποτίθεται πως παρουσιάζουν τα Galaxy A5 και A7 του 2018.

Samsung Galaxy A5 A7 (2018) renders, Samsung Galaxy A5 και A7 (2018): Αποκαλύπτονται πλήρως σε 3D renders

Συγκεκριμένα, ο γνωστός @onleaks δημοσίευσε αρκετά λεπτομερή 3D renders των επερχόμενων A5 και A7 που στην ουσία μαρτυρούν πλήρως τον σχεδιασμό των νέων μοντέλων. Τα κινητά απεικονίζονται από όλες τις μεριές, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν την Samsung να ενσωματώνει Infinity Displays στις νέες προτάσεις της οικογένειας Galaxy A. Να σημειωθεί πως στα renders λείπει το flash της κυρίας κάμερας, ένα λάθος του @onleaks και όχι μια απόφαση της Sammy να το αφαιρέσει. Επιπλέον, δεν παρατηρούμε πλήκτρο ενεργοποίησης της Bixby, κάτι που σημαίνει πως ίσως οι Κορεάτες αποφάσισαν να μην λανσάρουν τις συσκευές με την νέα ψηφιακή βοηθό, ή (το επικρατέστερο σενάριο) πρόκειται για άλλο ένα μικρό λάθος του @onleaks.

Samsung Galaxy A5 A7 (2018) renders, Samsung Galaxy A5 και A7 (2018): Αποκαλύπτονται πλήρως σε 3D renders

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το A5 2018 αναμένεται με Infinity Display, όπως προαναφέρθηκε, μεγέθους 5.5 ιντσών και ανάλυσης 2160×1080 pixels. Το A7 2018 θα διατεθεί με μεγαλύτερη οθόνη, 6 ιντσών, όμως η ανάλυση θα παραμείνει ίδια. Στο εσωτερικό τους θα κρύβεται ο Exynos 7885, συνοδευόμενος από 4GB μνήμη συστήματος. Αναμένουμε κανονικά την ύπαρξη υποδοχής 3.5mm jack για ακουστικά και USB Type-C για φόρτιση, μεταφορά δεδομένων και γενικά ενσύρματη συνδεσμολογία. Τα δυο κινητά θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικά, αν συλλογιστεί κανείς πως συνδυάζουν ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά, ποιοτική κατασκευή, φουτουριστικό bezel-less σχεδιασμό και τιμή εμφανώς χαμηλότερη από εκείνη των σημερινών ναυαρχίδων.

Samsung Galaxy A5 A7 (2018) renders, Samsung Galaxy A5 και A7 (2018): Αποκαλύπτονται πλήρως σε 3D renders

Οι νέοι εκπρόσωποι της οικογένειας Galaxy A θα κάνουν την εμφάνιση τους είτε στα τέλη του χρόνου ή στις αρχές του νέου έτους. Πιθανή ημερομηνία είναι μια εκ των 9-12 Ιανουαρίου, οι ημέρες δηλαδή στις οποίες θα λάβει χώρα η CES 2018. Μέχρι στιγμής, τα Galaxy A3, A5 και A7 έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών. Μένει να δούμε αν το ίδιο συμβεί και με τα νέα ομώνυμα κινητά της επόμενης χρονιάς.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Καλά, μιλάμε μπροστά είναι κατάφορη αντιγραφή του lg g6. Αλλά πλέον όλα θα είναι ίδια σχεδιαστικά, δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο πια. Ευτυχές που βάζει καλή κατασκευή και χαρακτηριστικά σε mid προς high συσκευές αλλά να κρατούσε και την τιμή σε ακόμη πιο καλά επίπεδα θα ήταν και το καλύτερο.

Νίκος

Δίνεις αλλά 100 κ παιρνεις OnePlus 5

VasiliS7edge

Νίκος το λογικό θα ήταν να πάρεις το A5 με 100€ παραπάνω από OP

giorgosgek

περα απο το οτι παιρνεις οne plus , που εγω θα επαιρνα αλλα καλυτερα και φθηνοτερα . Τωρα της εκοψε της samsung να βαλει το αποτυπωμα κατω απο την καμερα η εστω σε σημειο που να μην ενοχλει και να βολευει ; Τοσο καιρο γκαριζαμε!

ΝΙΚΟΣ

Στα μοντέλα που την ενδιαφέρει να πουλήσει μεγάλους αριθμούς για να κρατήσει μερίδιο @giorgosgek τα προσέχει αυτά. Έχει άλλωστε την πίεση από την Χουβει εκεί

Dimitris

Το ηχειο που το εκρυψαν?

Gvirginia

@Dimitris

Στο πλάι, πάνω από το power button (1η φωτογραφία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.