Samsung Galaxy A5, διέρρευσε με τιμή στα 435 ευρώ

Η επόμενη σειρά που θα δούμε από τη Samsung είναι η Galaxy Alpha από την οποία έχουμε δει ήδη το Samsung Galaxy Alpha premium υλικό κατασκευής. Ήδη έχουμε δει να διαρρέουν κάποιες συσκευές από τη σειρά και τώρα το Samsung Galaxy A5 εμφανίστηκε σε σε κατάλογο καταστήματος με πλήρη χαρακτηριστικά, διαστάσεις και τιμή.

Η τιμή του εμφανίζεται στα 435 ευρώ πράγμα που δείχνει ότι η νέα σειρά της Samsung δεν θα είναι ιδιαίτερα οικονομική όπως είδαμε βέβαια και από το Samsung Galaxy Alpha.

Το Samsung Galaxy A5 έρχεται με 5 ιντσών Super AMOLED HD οθόνη, 1.2 GHz dual-core επεξεργαστή, 13 Megapixel κάμερα, microSD κάρτα ενώ από προηγούμενες φήμες περιμένουμε 2330 mAh μπαταρία, Snapdragon 400 (τετραπύρηνο) επεξεργαστή και 16 GB ενσωματωμένη μνήμη.

Επίσης, μαθαίνουμε και τις ακριβείς διαστάσεις της συσκευής οι οποίες είναι 139.3×69.7×7 χλστ. και θα ζυγίζει 123 γραμμάρια.

samsung galaxy a5 price, Samsung Galaxy A5, διέρρευσε με τιμή στα 435 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dami

Ολα ιδια ειναι μεταξυ τους…αντε να δουμε αν θα βγαλει τιποτα πρωτοτυπο

orestis

1.2 GHz dual-core στα 435???? επειδή είναι samsung? κανονικά 100 ευρώ έπρεπε να κάνει.
Γι αυτό σε λίγο θα τρώνε σκόνη από τους Κινέζους της Huawei, Xiaomi και των άλλων εταιριών.

VasiliS4mini

Φίλε που λες ότι έπρεπε να έχει 100€ Το Α5 πρέπει να ξέρεις ότι η Samsung δεν είναι Xiaomi έχει χτίσει τεράστιο όνομα και όχι αδικαιολογητωσ. Έχει από πίσω ένα τεράστιο R&D έχει after sale service ακόμα και στην Ελλάδα και υποστήριξη και από την ίδια την εταιρία αλλά και από ανεξάρτητους developer. Αν εξακολουθείσ να πιστεύεις ότι τα πάντα βασίζονται στα υλικά και μόνο τότε βγάλε και εσύ μια συσκευή και πουλά την.

Giannis

ΣΙΓΑ ΡΕ orestis ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΣ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΕΛΕΟΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ Η ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ Η ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ΚΑΙ Η ΑΠΠΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ

Μήνας

Το όνομα παίζει ρόλο στην υποστήριξη που θα έχει, με τέτοια χαρακτιριστηκα δεν θα έχει όμως για πολύ, άρα καλά τα λέει ο Ορέστης… Μην τρελαθούμε επειδή είναι Samsung να έχει τόσα λεφτά με τεχνολογία 2 χρόνων..

Darth

@Giannis samsung και apple σκάνε αρκετά δυς για προώθηση (κοινός διαφήμιση) ακόμη και στα βρακιά βαζουν το logo τους (ειδικό η samsung), και απο την στιγμη που ο κόσμος βλέπει παντού samsung στο μυαλό του σχηματίζεται εικόνα ότι είναι κάτι το ανώτερο και πολύ καλό (αρκεί να έχει το logo της samsung επάνω) , εκεί και τεράστιες πωλήσεις……….
+ ειδικά στην Ελλάδα το όνομα μετράει, γιατί με το όνομα πουλάς μούρη, κάτι που στην ελλαδα είναι σχεδόν Α και το Ω (βλέπε το σχόλιο σου “σιγα μην πάρω κινέζικο τι θα πει κάποιος άλλος θα με βλέπει με αλλού μάτι)

ένα μικρο μάθημα marketing

α και μην γράφεις με μεγάλα………..

Darth

+ οκ 450 για αυτο το πράγμα είναι μέγιστη υπερβολή στα 300 θα ήταν τίμια πρόταση (πάντα βαζωντανας μέσα οτι 150 ευρώ θα δώσεις για όνομα 150 για συσκευή)

Nio

Σιγα το ονομα……. Εγω εχω καλυτερο….:P
Δεν πα να λεγεται αρτσι μπουρτσι και λουλατσι ειναι πολυ ακριβο για λιγο αλουμινιο.!

tech21man

Το αν θα έρθει κάποια στιγμή σε τιμή που θα αρέσει μπορεί και να γίνει.οσο για τα κινέζικα όχι σαν made in αλλά σα φιλοσοφία πρώτα να δω ένα έστω και στα 200 που να μην είναι για πέταμα και όσα έχω δει, ήταν. Συγγνώμη αλλά για 70 ευρώ λογω μεγάλης οθόνης και πάλι δε θα ήμουν ευχαριστημένος.
lag bugs μηδενική απόδοση δε ίντερνετ προβλήματα στο wi fi και gps. Αμφισβητισημη κάμερα. Ποιος ξέρει τι λογισμικό σου τυχαίνει. Εγγύηση που θες τετράφυλλο τριφύλλι μη σου τύχει κάτι. Παραδόξως καλή απόδοση σε παιχνίδια αλλά τι να το κάνω.δυστυχώς κανόνας για όσα δοκίμασα.

Αν πρέπει να φτάσω σε λεφτά oppo η one plus one ε θα πάρω και κάτι πραγματικά επώνυμο.

Alexis

Όλα μοιάζουν μεταξύ τους εξαιτίας του ακουστικού του λογότυπου και του κουμπιου κάτω! Τραγικο! Οσο για την τιμη ειναι οντως πολυ ακριβό!

almir

Xiaomi,one plus, κ meizu μπορω
να πω οτι μπορούσε κανεις να τα αγοράσει κ να τα έχει ευκολα
γιατί ειναι πολύ καλές συσκευές
κ καλύτερες απο πολλές samsung που κανουν 435€…!

Σπύρος

Κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει στο άρθρο. Ο επεξεργαστής πρέπει να είναι τετραπύρηνος στα 1.2 GHz και όχι διπύρηνος. Ο γνωστός snapdragon 400 που σε τόσα κινητά συναντάμε (όπως αναφέρεται, άλλωστε).

dark_master

Ακριβό. Με λιγότερα χρήματα βρίσκεις το One Mini 2 αν θες κάτι επώνυμο που είναι και μέταλλο όλο.
Επίσης με τα ίδια χρήματα πάνω κάτω βρίσκεις περσινή ναυαρχίδα στα επίσημα πάντα καταστήματα. Άρα για πιο λόγο να παει κάποιος σε αυτό εδώ?

Κώστας Βλαχάκης

Σπύρος, κοίταξα καλύτερα την φωτογραφία που επισυνάπτεται και φαίνεται να αναγράφεται dual-core. Μπορεί βέβαια να είναι και Quad (πιθανότερο). Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Darth

@Σπύρος υπάρχει και διπύρηνος sd400 μπορεί η samsung στην προσπάθεια να μεγιστοποιήσει το κέρδος ανά συσκευή να έβαλε το dual core

Μήνας

Γιατί τρελαίνεται τον κόσμο με τα κινέζικα? Άλλα μοντέλα περσινά με high end specs Δεν υπάρχουν διαθέσιμα από μεγάλες ναυαρχιδες στην Ελλάδα?
Υ.Γ
υπάρχουν πολλά μοντέλα κινέζικα με πολύ καλύτερη υποστήριξη και από της top ναυαρχιδες που κοικλοφορουν, το αν κάποιος δεν ξέρει να αγοράζει και να βρει κάτι που του αρμόζει στα standar του, δεν σημαίνει ότι είναι για τα μπάζα…

Otestis

Έχω το Xiaomi redmi εδώ και ένα χρόνο. Τετραπυρινο στα 1.5. Ναι είναι Mtk και όχι snapdragon. Ότι και να λέτε διπύρηνο δεν θα έπερνα. Θεωρώ πως οι εταιρίες κοροϊδεύουν. Τα περισσότερα προϊόντα σε χώρες χαμηλού κόστους φτιάχνονται . Απλά βάζουν την φίρμα και ξαφνικά το κόστος ανεβαίνει.
Σίγουρα δεν έχει την φωτεινότητα ενός Samsung ή οθόνη μου αλλά στο μέλλον ξανά κινέζικο θα πάρω. Πάρτε στα χέρια σας ένα αξιόπιστο όπως είναι πχ τα Huawei που είναι σε πολλά μαγαζιά και μετά ξανασκεφθειτε το.
Και η λογική μου είναι όπως στους υπολογιστές. Μηχανήματα με παραπάνω πυρήνες και herz δεν μπορουν να τα φτάσουν σε απόδοση μηχανήματα με λιγότερους πυρήνες και λιγότερες στροφές.
Αν τώρα έχει γίνει λάθος και είναι τετραπυρινο όπως ανέφερε κάποιος παραπάνω και είναι στα 2giga το αφήνω στην κρίση του καθενός για το αν αξίζει κάποιος να το αγοράσει.

Σπύρος

Κώστα, στην αρχική φωτογραφία του άρθρου του phonearena με τα 6 Galaxy, στο Galaxy A5 (Duos LTE) φαίνεται καθαρά “1.2 GHz Quad Core”.

spazyjay

Αρε motorola droid turbo και ολα τα αλλα ειναι παραμυθια.

JohnWave

Ικανοποιητική αρχική εμφάνιση ( χαίρομαι που η Samsung αρχίζει πέρα από το πλαστικό να φεύγει και από το γνωστό αυγοειδές σχήμα ), ικανοποιητικά specs ( φαντάζομαι θα είναι quad core τελικά ) και όσο για την τιμή…αναμενόμενη. Σε κάθε Samsung κινητό ο υπολογισμός της τιμής γίνεται ως εξής :

X τιμή ανταγωνιστικού κινητού με ίδια ή καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και κατασκευή
+
100 ευρώ πάνω λόγω λογότυπου “Samsung”
= τελική τιμή προϊόντος.

Γνωστή η παραπάνω πρόσθεση και δεν φταίει φυσικά η Samsung…

τρελός

Otestis απορώ αν έχεις ιδέα πότε λειτουργούν οι πυρήνες! Όλες οι εφαρμογές εξαρτώνται από το προγραμματιστή. Μπορείς κ να το ψάξεις. Μην κολλάς στους αριθμούς.

giorgos

Kalb epityxia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.