Samsung Galaxy A50: Έρχεται στην Ευρώπη τον Μάρτιο με τιμή στα 349€

Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy A50: Έρχεται στην Ευρώπη τον Μάρτιο με τιμή στα 349€

Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy A50: Έρχεται στην Ευρώπη τον Μάρτιο με τιμή στα 349€

Η Samsung στην MWC 2019, τον προηγούμενο μήνα, ανακοίνωσε δύο flagship συσκευές, το Galaxy Fold και το Galaxy S10. Επίσης, παρουσίασε και δύο mid-range Galaxy συσκευές, οι οποίες είναι πιο οικονομικές και έχουν λιγότερο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Το Samsung Galaxy A50, και το Galaxy A30 κυκλοφόρησαν στην Ινδία και τώρα έρχονται και στην Ευρώπη.

Η Λιθουανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Tele2, έχει ήδη διαθέσιμο το Samsung Galaxy A50 για προπαραγγελία, σε Ροζ, Μπλε, Λευκό, και Μαύρο. Η συσκευή θα κοστίζει 349€, και υπάρχει η δυνατότητα προκαταβολής 52€, ακολουθούμενη από 24 μηνιαίες δόσεις των 12,37€.

Όσοι έχουν παραγγείλει τη μαύρη έκδοση του Samsung Galaxy A50 θα το έχουν στα χέρια τους στις 18 Μαρτίου. Οι μπλε και άσπρες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες στις 25 Μαρτίου, ενώ η ροζ έκδοση θα είναι διαθέσιμη την πρωταπριλιά – ευχόμαστε όχι ως μέρος κάποιου αστείου.

Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy A50: Έρχεται στην Ευρώπη τον Μάρτιο με τιμή στα 349€

Αν και δεν ξέρουμε τι θα ισχύσει γενικά στην Ευρώπη, και πόσο μάλιστα στην Ελλάδα, αυτό μας δίνει μια αρχική ιδέα για το πότε η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας και πόσο περίπου θα κοστίζει.

Η σειρά Galaxy A της Samsung μπορεί να μην είναι και η καλύτερη, αλλά έχει κάποια αξιόλογα χαρακτηριστικά. Το Samsung Galaxy A50 έχει μια 6,4 ίντσες AMOLED οθόνη με ανάλυση 1080×2340 pixels, τρεις πίσω κάμερες στα 25MP, 8MP, και 5MP, και μια selfie κάμερα στα 25MP.

Στο εσωτερικό του, το Samsung Galaxy A50, έχει τον επεξεργαστή Exynos 9610 Octa, μπαταρία 4.000 mAh, Android 9 Pie και 4 ή 6GB μνήμη RAM, συνδυασμένα με 64 ή 128 GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Ωστόσο, η Tele2 έχει διαθέσιμη μόνο την έκδοση 4 GB / 128 GB.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.