Samsung Galaxy A51: Θα έχει Exynos 9611, 4GB RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης

Samsung Galaxy A51, Samsung Galaxy A51: Θα έχει Exynos 9611, 4GB RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης

Στις αρχές του έτους, η Samsung ανακοίνωσε ότι ενώνει τις σειρές A και J, και λίγο αργότερα παρουσίασε αρκετά νέα Galaxy A smartphones. Από τότε κυκλοφορούν διαρκώς νέα έξυπνα τηλέφωνα τα οποία ανήκουν στη σειρά A και το νεότερο μέλος της οικογένειας φαίνεται ότι θα είναι το Samsung Galaxy A51.

Η σειρά A περιέχει όλα τα smartphones από το A10 έως το Α90, και ένα από αυτά είναι το Samsung Galaxy A50. Εκτός από τη βασική έκδοση η εταιρεία κυκλοφόρησε μία βελτιωμένη η οποία ονομάζεται A50s. Όπως όλα δείχνουν σύντομα θα βγει στην αγορά μία ακόμη έκδοση του smartphone, το Samsung Galaxy A51.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με μία καταχώρηση στο Geekbench, το Samsung Galaxy A51 έχει αριθμό μοντέλου SM-A515F και είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή της εταιρείας Exynos 9611, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 1,74GHz. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 4GB μνήμη RAM και το smartphone τρέχει One UI 2.0, το οποίο είναι βασισμένο στο Android 10.

Samsung Galaxy A51, Samsung Galaxy A51: Θα έχει Exynos 9611, 4GB RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε το Galaxy A51 στο Geekbench είναι 323 στο single-core test και 1185 στο multi-core test. Αν και δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για το smartphone, έχει γίνει γνωστό ότι θα έχει 64GB ή 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Τέλος, το Samsung Galaxy A51 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, ασημί, μαύρο και μπλε. Το smartphone αναμένεται για γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή το πρώτο τρίμηνο του 2020, ενώ οι αγορές διάθεσης και η τιμολόγηση του παραμένουν άγνωστα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bill

Με android 10 θα έρχεται ενώ το s8 με καλύτερο επεξεργαστή δεν θα το πάρει
Εκατό συσκευές Samsung στην αγορά υποστηρίξη μηδέν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.