Samsung Galaxy A52: Λαμβάνει ενημέρωση One UI 4.1

galaxy a52 4g, Samsung Galaxy A52: Λαμβάνει ενημέρωση One UI 4.1

Το Galaxy A52 5G έλαβε την ενημέρωση One UI 4.1 που βασίζεται σε Android 12 τον περασμένο μήνα και τώρα η Samsung την κάνει διαθέσιμη για το μοντέλο 4G.

Το πλήρες αρχείο αλλαγής της ενημέρωσης δεν έχει κυκλοφορήσει, ωστόσο ένα screenshot που κοινοποιήθηκε στο Twitter αποκαλύπτει την προσθήκη εργαλείων επεξεργασίας στην εφαρμογή Gallery του Galaxy A52.

galaxy a52 4g, Samsung Galaxy A52: Λαμβάνει ενημέρωση One UI 4.1

Το One UI 4.1 για το Galaxy A52 είναι τώρα διαθέσιμο στη Βραζιλία και στη συνέχεια θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.