Samsung Galaxy A52: Νέες φήμες για τα χαρακτηριστικά και την τιμή τους

Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A52: Νέες φήμες για τα χαρακτηριστικά και την τιμή τους

Ο Roland Quandt του Γερμανικού WinFuture είναι η πηγή για τις νέες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις τιμές των επερχόμενων νέων smartphone της Samsung στην σειρά Samsung Galaxy A52. Οι νέες πληροφορίες συμφωνούν σε μεγάλο ποσοστό με όσα ήδη γνωρίζουμε για τα νέα smartphone.

Σύμφωνα με όσα γράφει o Quandt το Samsung Galaxy A52 5G και το Samsung Galaxy A52 4G έχουν παρόμοιο σχεδιασμό και χαρακτηριστικά με την μόνη διαφορά μεταξύ τους να είναι τα chips που χρησιμοποιούν.

To Samsung Galaxy A52 5G θα διαθέτει το Soc της Qualcomm, Snapdragon 750G (είναι ο ίδιος επεξεργαστής που βρίσκεται στο Samsung Galaxy A42 5G, το οποίο κυκλοφόρησε στις Φιλιππίνες τον Δεκέμβριο) ενώ το Samsung Galaxy A52 4G θα έχει το Snapdragon 720G.

Τα Samsung Galaxy A52, τα οποία θα τρέχουν Android 11, θα έχουν τουλάχιστον 6GB RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128GB (μέχρι σήμερα ξέραμε ότι το Galaxy A52 4G θα έχει 8 GB Ram και το Galaxy A52 5G θα έχει 6 ή 8 GB Ram). Η οθόνη θα είναι επίπεδη, 6.5 ιντσών, τεχνολογίας Infinity-O Super AMOLED, με ανάλυση 2,400×1,080 pixels και θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ οι μέχρι τώρα φήμες ανέφεραν ότι θα έχει refresh rate 60Hz.

Η κάμερα στο μπροστά μέρος θα έχει ανάλυση 32 megapixels (σε punch hole στο κέντρο), ενώ στην πλάτη θα έχουμε τετραπλή κάμερα με μέγιστη ανάλυση 64 megapixels και λήψη βίντεο 4Κ. Για τις υπόλοιπες κάμερες οι μέχρι τώρα φήμες ανέφεραν ότι θα έχουμε μία με ανάλυση 12 megapixels και δύο με ανάλυση από 5 megapixels.

Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4,500mAh και θα υποστηρίζει ενσύρματη γρήγορη φόρτιση 25 watts (για το Samsung Galaxy A52 5G έχουμε δει ότι θα έχει γρήγορο φορτιστή 15W στο πακέτο), μέσω της θύρας USB Type-C, ενώ το σώμα της συσκευής θα είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό με πιστοποίηση IP67.

Η νέα φημολογούμενη τιμή του Samsung Galaxy A52 5G είναι στα 429 ευρώ (από 395 ευρώ που είχαμε δει), ενώ η τιμή του Samsung Galaxy A52 4G είναι στα 349 ευρώ (από 340 ευρώ που ξέραμε).

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος, δημιουργός και συντάκτης του PTTL.gr, όπου αρθρογραφεί για όλα τα θέματα που αφορούν την φωτογραφία, το βίντεο και το Imaging από το 2012. Παράλληλα είναι λάτρης όλων των νέων τεχνολογιών και ειδικά των smartphone και της ΑΙ.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚΩΣΤΑΣ

ΑΥΤΟ Η ΤΟ Realme 7x pro ΩΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.;ΤΙ ΛΈΤΕ;

SUPS 👨‍⚖️

ΔΥΟ εκδοσεις Α52 θα βγουν με διαφορετικο cpu…

Δημήτρης

Θα έλεγα αυτό γιατί το realme 7x pro δεν έχει ραδιόφωνο fm και οι κάμερες του είναι κατώτερες

Giannis V

Super!

Vade

Μπράβο ρε Βάιε μόνο Samsung. Στο επόμενο βρές και μια ημερομηνία να ξέρουμε πότε θα το αγοράσουμε.

Matrix

Γιατί να έχει γρήγορη φόρτιση 25 watt αλλά ο φορτι6ορτιστης να ειναι 15 μόνο η Samsung ξέρει…

origon

Κοίτα το συγκεκριμένο το κάνουν σχεδόν όλοι ποια. Σου λένε ότι υποστηρίζει μέχρι τάδε W αλλά μέσα στη συσκευασία βάζουν πιο αδύναμο. Όχι όλοι αλλά σχεδόν όλοι

Γιάννης

Γρήγορο φορτιστή…. 15 watt. Lol , γελάνε xiaomi και realme ακόμη μια φορά μ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.