Samsung Galaxy A52s: Λίγες, αλλά σημαντικές διαφορές

, Samsung Galaxy A52s: Λίγες, αλλά σημαντικές διαφορές

Το Samsung Galaxy A52s δεν θα έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με το Α52, εκτός από τον επεξεργαστή. Μπορεί να μην απέχουμε πολύ από την εποχή της πρώτης παρουσίασης του Α52, αλλά καλοδεχούμενες οι όποιες αλλαγές.

To Samsung Galaxy A52 είχε κάνει την εμφάνισή του τον περασμένο Απρίλιο, με το Α52s να αποτελεί μία καλύτερη εκδοχή του, αφού αλλάζει τον επεξεργαστή του με ένα καλύτερο μοντέλο. Στη θέση του Qualcomm Snapdragon 750G του A52, στο Α52s θα έχουμε τον Qualcomm Snapdragon 778G, ο οποίος υπόσχεται αυξημένη απόδοση τουλάχιστον σε ποσοστό 35%.

Οι διαρροές για το Samsung Galaxy A52s κάνουν λόγο για μνήμη RAM είτε στα 6, είτε στα 8 GB, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του να είναι είτε στα 128, είτε στα 256 GB. Η τιμή του αναμένεται να είναι στα 449 ευρώ και το λειτουργικό του σύστημα θα είναι Android 11. Στο θέμα της κάμερας θα υπάρχει μία selfie camera στα 32 Megapixel, ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος θα παραμείνει στα 64 Megapixel όπως και στο A52.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy A52 5G Samsung One UI

Samsung: Το One UI 5 έρχεται και στο Galaxy A52s 5G

H Samsung προσθέτει το One UI 5 σταδιακά σε όλες τις συσκευές της, με το Galaxy A52s 5G να αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην εν λόγω λίστα.

Smartphones Samsung Galaxy A52 5G

Samsung Galaxy A52: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 13 με One UI 5.0

Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 13 με One UI 5 για το Samsung Galaxy A52 ένα από τα μοσχοπουλημένα smartphones της σειράς Galaxy A.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy A που κάνουν τη διαφορά

Η Samsung έφερε τα νέα τα Samsung Galaxy A52 και Galaxy A72 Απου δείχνουν πως οι τεχνολογικές εξελίξεις μπορούν να είναι προσιτές σε όλους τους χρήστες.

Reviews Hands-on Samsung Galaxy A52 5G

Samsung Galaxy A52 5G review: Το πακέτο

Το Samsung Galaxy A52 5G που έχω στα χέρια μου, φαίνεται ότι είναι επαρκώς εξοπλισμένο και ισορροπεί σωστά μεταξύ τιμή και συνολικής απόδοσης.