Samsung Galaxy A53 5G: Φωτογραφίες των εξαρτημάτων δείχνουν τέσσερις πίσω κάμερες

galaxy a53, Samsung Galaxy A53 5G: Φωτογραφίες των εξαρτημάτων δείχνουν τέσσερις πίσω κάμερες

galaxy a53, Samsung Galaxy A53 5G: Φωτογραφίες των εξαρτημάτων δείχνουν τέσσερις πίσω κάμερες

Το σχεδιασμό του A52 trio για την τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει η Samsung για το Galaxy A53 5G. Από την περασμένη χρονιά, η συσκευή εμφανίστηκε σε εικαστικά renders, ωστόσο τώρα κυκλοφόρησαν από την 91Mobiles φωτογραφίες του πλαισίου και του πίσω πλαισίου του A53 5G.

Samsung Galaxy A53: Επίσημα το νέο mid-range που περιμέναμε

Το πάνελ είναι μαύρο, ωστόσο μπορεί να μην είναι στο τελευταίο στάδιο επεξεργασίας. Βέβαια, το μαύρο φημολογείται ότι είναι μία από τις χρωματικές επιλογές για το μοντέλο, μαζί με το λευκό, το γαλάζιο και το πορτοκαλί. Οι ίδιες χρωματικές επιλογές θα χρησιμοποιηθούν και για άλλα τηλέφωνα Ax3, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy A13 και A33 5G.

galaxy a53, Samsung Galaxy A53 5G: Φωτογραφίες των εξαρτημάτων δείχνουν τέσσερις πίσω κάμερες

Όσον αφορά στις κάμερες, θα έχει πράγματι τέσσερις μονάδες, παρά το γεγονός ότι η TENAA αναφέρει μόνο τρεις. Η κύρια κάμερα αναμένεται να έχει την ίδια ανάλυση 64 MP με τα μοντέλα A52, αλλά η εξαιρετικά ευρεία μπορεί να αναβαθμίζεται στα 32 MP (από 12 MP).

galaxy a53, Samsung Galaxy A53 5G: Φωτογραφίες των εξαρτημάτων δείχνουν τέσσερις πίσω κάμερες

Το Samsung Galaxy A53 5G έρχεται με δύο διαφορετικά chipset, ένα από τα οποία αναμένεται να είναι το Exynos 1200. Να πούμε εδώ πως δεν πρόκειται να υπάρξει A53 4G και τα δύο διαφορετικά chipset θα τροφοδοτούν και τα δύο μονάδες 5G.

Η ανακοίνωση κυκλοφορίας του αναμένεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.